Aanmelden

Als culturele organisatie, stichting, vereniging, cultureel ondernemer en informeel georganiseerde club van amateurbeoefenaars kun je je op onze site presenteren zodat je voor anderen makkelijk vindbaar bent. Met een eigen account kun je activiteiten, cursussen en workshops plaatsen in de uit- en cursusagenda. Laat zien wat je op het gebied van muziek, dans, erfgoed, beeldende kunst, literatuur & filosofie en/of mediakunst te bieden hebt! Daarnaast kunnen wij je hierdoor beter op de hoogte stellen van de manieren waarop we je kunnen ondersteunen. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je meteen maandelijks lokaal en landelijk kunst- en cultuurnieuws. Naast culturele organisaties en cultureel aanbieders kunnen ook scholen een account aanmaken op onze website. Ben je een leerkracht of docent? Neem contact met ons op via info@westlandcultuurweb.nl.

Hoe wil je zich aanmelden?

Vul hier de naam van jezelf, je functie of vestiging in. Deze naam wordt NIET gepubliceerd op de website.*

Vul hier het e-mailadres in waarmee je wilt inloggen. Dit is tevens het adres waarnaar het systeem de inloggegevens en bevestigingsmails verstuurt. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd op de website.

Voer hier de gegevens in voor je online organisatiepagina. Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

Overkoepelende naam van deze school, dit bedrijf of deze vereniging.

Vul hier de naam van jezelf, je functie of vestiging in.

Het e-mailadres dat zichtbaar is voor alle bezoekers van de website.

Presenteer je organisatie. (minimaal 100 en maximaal 1000 karakters)

Omschrijf in een pakkende zin waar de organisatie voor staat. (maximaal 50 karakters)

Social Media

Wat is de hoofdlocatie (en/of bezoekadres) van de organisatie? Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar. Alleen organisaties met een hoofd- of sublocatie locatie binnen het Westland worden standaard getoond in het overzicht van culturele organisaties op de site. Organisaties buiten het Westland zijn alleen zichtbaar indien bezoekers de keuze-optie 'buiten Westland' aanvinken.

Alleen verplicht als je geen mobiel nummer invoert.

Alleen verplicht als je geen vast nummer invoert.

Postadres

Is het postadres afwijkend van het hoofdadres? Deze gegevens zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

Vul hier in welke activiteiten de organisatie biedt. Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

In welke disciplines is de organisatie actief? (verplicht)

Vul hier de naam en contactgegevens in van de beheerder van je account. Hoe kunnen wij je bereiken? Let op: deze gegevens worden NIET gepubliceerd op de website.

Indien afwijkend van het e-mailadres onder het tabblad "Basis". Indien ingevuld worden notificaties over aanbod en reserveringen naar dit e-mailadres verzonden in plaats van het e-mailadres onder het tabblad "Basis".

Zonder je toestemming (zie hieronder) voor het bewaren en/of op de website publiceren van je gegevens kunnen wij je account niet activeren. Ons privacybeleid vind je hier. Je kunt een verzoek tot verwijdering van je account en alle daaraan gekoppelde gegevens richten aan info@westlandcultuurweb.nl.

Velden met een zijn verplicht.
Achtergrondafbeelding