(Her)ontdek je talent en creativiteit in lessen van professionele Westlandse kunstenaars en laat je verrassen door je eigen kwaliteiten. Marktplaats 55+ staat voor creatieve ontwikkeling, ontmoeting, plezier en trots. Ooit fanatiek gedanst en zin om dit weer op te pakken? Eindelijk de stap zetten om te gaan zingen? Wat dacht je ervan om de schilder in jezelf te gaan vinden? Ben je zelf werkzaam (geweest) in kunst en cultuur en wil je jouw kennis delen met anderen? Dit is je kans!

Voor talentvolle 55-plussers

Voor talentvolle 55-plussers

Op zoek naar een mooie workshop of cursus? Westland is heel rijk aan culturele organisaties die zelf lessen aanbieden in de vrije tijd. Wil je graag specifiek met leeftijdgenoten lessen volgen of zijn er redenen waardoor meedoen niet voor de hand liggend is? Ontdek de levendige wereld van onze marktplaats talentvolle 55-plussers. We streven ernaar om barrières te doorbreken en iedereen aan te moedigen om deel te nemen. Verken ons uitgebreide aanbod en schrijf je vandaag nog in! Meer informatie volgt.

Voor zorg- en welzijnsinstellingen

Ben je werkzaam in een zorginstelling voor ouderen en koester je een idee dat je graag wilt realiseren? Ontdek de veelzijdige mogelijkheden op onze marktplaats voor zorg- en welzijnsinstellingen, waar diverse partijen hun diensten aanbieden. Wil je meer informatie over het indienen van een subsidieaanvraag of wil je dat iemand meekijkt met je plan? Neem dan contact op met onze cultuurmakelaar Madeleine de Bruijn.

Marktplaats voor zorg- en welzijnsinstellingen


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen deze sector? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Deze publiceren we elke maand met actueel nieuws!


Voor zorg- en welzijnsinstellingen