Westland Cultuurweb zet het culturele aanbod van culturele stichtingen, verenigingen, ondernemers en zelforganiserende clubs van amateurbeoefenaarsletterlijk in de schijnwerpers. Zo laten we zien wat het Westlandse culturele veld op het gebied van muziek, dans, erfgoed, beeldende kunst, literatuur & filosofie en/of mediakunst te bieden heeft! 

Podium Westland 
Op zaterdag 7 september organiseren wij Podium Westland 2024. Het centrum van Naaldwijk wordt omgetoverd tot kunst- en cultuurparadijs waar heel cultureel Westland zich kan laten zien. Voor het publiek zijn er optredens, voorstellingen, exposities en workshops, geheel gratis.

In de publiciteit
Wij zetten ons in om jouw activiteiten van het culturele veld onder de aandacht te brengen. Wil je graag dat we publiciteit maken voor jouw concert, voorstelling of tentoonstelling? Sluit jouw organisatie dan aan bij Westland Cultuurweb en zet je activiteiten in onze cursus- of uitagenda. Wij delen de uitagenda in de Rodi West Media, lichten items uit bij de WOS en besteden er aandacht aan via social media.

Organisatie aanmelden


Human Interest Stories
Iedere maand wordt een bijzonder verhaal uit het veld in de schijnwerper gezet. Verhalen die bijdragen aan het fundament van hun organisatie. Denk aan: nieuwe doelgroepen bereiken, jongeren betrekken, vrijwilligers beleid, exploitatie rond krijgen (inkomsten verwerven), blik op toekomst etc. Ben of ken jij een organisatie met een mooi initiatief waarvan je denkt, dit past helemaal binnen de human interest verhalen? Mail het idee naar cultuurmakelaars@westlandcultuurweb.nl en wie weet wordt jouw verhaal in het zonnetje gezet!