Cultuurverbinders Cultuurverbinders
 za 18 jun 2022 za 18 jun 2022
Van 18:45 tot 01:00 uur Van 18:45 tot 01:00 uur
€ 18,- € 18,-
verrassingslocatie verrassingslocatie
Theater Theater

Omschrijving

Je wandelt tijdens de bijna langste dag in een groenrijke omgeving in Westland om de voorstellingen te bewonderen. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de theateroptredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen te verbinden met natuur en de omgeving.

Na opgave van deelname vooraf, ontvang je de adresgegevens van de startlocatie. Je wandelt in een groep met een gids die u naar de groene buiten locaties brengt voor de optredens. De improvisatie theatergroepen krijgen als thema “het bos” en gaan hiermee improviserend een interactie aan met u als publiek. Je ziet op deze avond 6 verschillende optredens van +/- 20 minuten waarvan 1 muziek optreden.

Alle mensen zijn van harte welkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. De kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden. Zij bestaan al meer dan jaar 30 jaar! Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb en dank hiervoor!

Het programma:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers (18:45-19:15)
De volgende improvisatie theater(sport) verenigingen en muziekoptreden zullen op locaties aanwezig zijn:

Plankeniers Theatergroep deplankeniers.nl
Improfessioneel improfessioneel.nl
De Tegenpartij tegenpartij.com
Komfort & Joy komfortandjoy.nl
De Moeder van Wim facebook.com/DeMoederVanWim
Lof en Zotheid lofenzotheid.nl

Programmering onder voorbehoud van wijzigingen.
PARTYcipatie afsluitend met drankje en hapje.

De avond begint om 18:45 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 18,00 per persoon inclusief koffie/thee vooraf, drankje voor onderweg, de 6 optredens en hapjes en 2 drankjes na afloop. De route is +/-.3 km wandelen. De eerste groepen vertrekken om +/-19:15 uur

Kaarten bestellen:
Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 18,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijg je een bevestiging van deelname. Voor vragen kun jeje wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Bedrijvensponsors zijn van harte welkom met unieke verbinding aan het project! Ook kun je de Cultuurverbinders sponsoren bij Tankstation Peut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk