PUUR! cultuur: kunstlessen voor buitengewone Westlanders

Gepubliceerd op dinsdag 14 augustus 2018

Goede kunst- en cultuurlessen zijn er voor iedereen! Daarom gaat komend seizoen PUUR! cultuur van start, het nieuwe kunst en cultuur educatieprogramma voor buitengewone Westlanders. Wethouder Piet Vreugdenhil geeft het feestelijke startsein op 1 september tijdens het Picknick Festival op Het Westerhonk.

PUUR! cultuur
Workshops, cursussen en lessen in muziek, dans, beeldende kunst en theater voor mensen met een beperking. Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis: PUUR! cultuur is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders.

PUUR! cultuur is een initiatief van Westland Cultuurweb, theaterschool Koperen Kees, dansschool Dance For You en Muziekmeesters Westland.

Behoor jij tot deze doelgroep?
Er zijn Kunstclubs met korte cursussen dans, theater, muziek en beeldende kunst. Zo kun je alles uitproberen. Lees hier meer over de Kunstclubs die al vanaf september starten!

Weet je al zeker wat je wilt? Dan kun je kiezen voor een jaar lang les. Kijk bij Theaterschool Koperen Kees, Muziekmeesters Westland en Dansschool Dance For You.

Werk jij met deze doelgroep?
Er zijn diverse mogelijkheden voor gratis kennismakingsworkshops op scholen voor speciaal onderwijs, bij vrijetijdsorganisaties en op woonlocaties. Op deze manier kan er kennis gemaakt worden met dans, theater, muziek en/of beeldende kunst. Neem hiervoor contact op met Iris Scheffers van Westland Cultuurweb.

Meer weten of direct aanmelden?
Neem bij vragen en verzoeken voor cursussen of workshops op maat contact op met Iris Scheffers via ischeffers@westlandcultuurweb.nl, 0174-237045. Aanmelden voor de Kunstclubs kan hier. Het volledige aanbod cursussen, lessen en workshops vind je hier.

PUUR! cultuur komt tot stand met steun van de gemeente Westland, RaboWestlandFonds, het Arie Kuiper Fonds, NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind (Stinafo).