Ger Alleblas-Behrtel
Ik juich het van harte toe dat de gemeente een budget beschikbaar stelt om kleine culturele initiatieven mogelijk te maken. Dat brengt mensen bij elkaar. Zo bepaal je samen het karakter en de sfeer van je buurt of wijk. Daar ben ik van overtuigd.
Ger Alleblas-Behrtel

Vele jaren werkte ik in de basiseducatie in Den Haag en was ik politiek actief in Westland. Hoewel ik nu geen fulltime baan meer heb, voel ik me – als vrijwilliger - niet minder betrokken bij de Westlandse samenleving.

Lotte van Rijn
Wat is er mooier dan samen genieten van cultuur in alle facetten; muziek, toneel, kunst, erfgoed of humor. Ik hou ervan en zou het graag op speciale en onverwachte plaatsen meer in Westland zien. Cultuur combineren met onze kassen. Dat is mijn wens!
Lotte van Rijn

Ik heb aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd, werk bij een Westlandse kassenbouwer, woon in Wateringen, moeder van Floris, en ga in mijn vrije tijd graag een stukje zeilen.

Lin Borsboom
Wat mij betreft komt er meer kunst en cultuur in Westland! Ik waardeer ondernemerschap en het laagdrempelig aanbieden van cultuur én weet hoe een kleine bijdrage van een subsidieverstrekker verschil kan maken bij het realiseren van een initiatief.
Lin Borsboom

Lange tijd ben ik als vrijwilliger betrokken geweest bij Westlands Popcentrum Nederland 3 en bij festival Boerol. Van mijn interesse in cultuur heb ik zelfs mijn werk gemaakt en ik werk nu bij Laaktheater, één van de cultuurankers in Den Haag.