Klik hier voor de volledige programmering


Bel of WhatsApp het volgende telefoonnummer als je in contact wil komen met één van onze gebarentolken tijdens Podium Westland: 06 - 17 35 86 10 (de gebarentolken zijn aanwezig op zaterdag 2 september van 12.00 - 18.00 uur).

Het centrum van Naaldwijk wordt in september wederom omgetoverd tot één groot kunst- en cultuurparadijs, want op vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2023 is Podium Westland! Met een extra programma op de vrijdag én een rustige start van de zaterdag belooft het dit jaar een nóg groter feest te worden. Podium Westland is hét festival voor kunstliefhebbers, kunstbeoefenaars en iedereen die een duik wil nemen in cultureel Westland. Met optredens, voorstellingen, exposities en workshops kan iedereen genieten van al het mooist wat het culturele veld te bieden heeft. Het festival is gratis toegankelijk.

Een tipje van de sluier?
De vrijdagmiddagborrel op 1 september haal je bij de Slimmerick! Bij het café kun je van 15.30 tot 23.00 uur genieten van een deel van de bands die het Westland rijk is. 's Avonds start er om 19.00 uur een programma in de Oude Kerk met concerten van o.a. saxofoonkwartet The Burlesco 4 en het Westlands Leerling Orkest (WLO).

Op zaterdag 2 september gaan we door. Vanaf 10 uur organiseren wij een programma in WestlandTheater De Naald speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Sluit aan bij de workshopcarrousel met docenten vanuit het programma PUUR cultuur en kom dansen, muziek maken, theater spelen en/of een kunstwerk maken. In de bibliotheek begint de dag met een voorstelling van Muziekmeesters Westland, speciaal voor de allerkleinsten.

Buiten op het grasveld bij Bibliotheek Westland kan je vanaf 12 uur zien hoe rijk de wereld aan kunst en cultuur is! Laat je verrassen door de klanken van De Oud of van Afrikaanse trommels. Luister naar gedichten, proef van lekkernijen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, doe mee met workshops en geef je ogen de kost bij de verschillende exposities.

Vanaf 12.00 uur start het festival in het centrum van Naaldwijk met verschillende workshops, exposities en natuurlijk optredens van vele Westlandse koren, bands, dansscholen en orkesten.Nieuw! Take over the Stage! 
Speciaal voor onze jongere bezoekers

Al een aantal jaar organiseert WestlandTheater De Naald de succesvolle talentenjacht ‘Spotlight’.  Muzieklabel De Formule deelt de passie om een platform te creëren voor jong talenten. Om die reden slaan De Naald en muzieklabel De Formule de handen ineen tijdens Podium Westland en organiseren zij  ‘Take Over the Stage’.  Niks is te gek en voel je vrij om deel te nemen! Van dans tot theater, van zang tot rap. Heb jij een talent dat jij wilt delen? Geef je dan nu op bij Charlotte via CharlotteZuijderwijk@westlandtheater.nl .  Naast het open podium is er een hele toffe randprogrammering waarbij je bijv. jouw muzikale talent kan pitchen.