Multidisciplinair Multidisciplinair
KennisHub café KennisHub café
 di 12 dec 2023 di 12 dec 2023
Van 19:00 tot 22:00 uur Van 19:00 tot 22:00 uur
inloop 18:30 uur inloop 18:30 uur
Bartholomeuskerk | Voorstraat 109-111 te Poeldijk Bartholomeuskerk | Voorstraat 109-111 te Poeldijk

Voor wie

Het Westlandse culturele veld: stichtingen, verenigingen, vrijwilligers, zelforganiserende clubs van beoefenaars en cultureel ondernemers.

Omschrijving

Met de feestdagen in zicht, nodigt Westland Cultuurweb het culturele veld van harte uit voor een spetterende eindejaarsbijeenkomst. Een avond vol warmte, creativiteit en vooruitblikken op wat het nieuwe jaar ons te bieden heeft. Samen heffen we het glas op een succesvol en inspirerend 2024!

19:00 - 19:30 uur: Warmzingsessie
Samen beginnen we de avond met een unieke warmzingsessie onder leiding van professioneel zangeres en zangcoach Esther van Es. We zullen een bekende melodie op verschillende manieren zingen, en zo de kracht van saamhorigheid ervaren.

19:30 - 21:30 uur: Workshop 

Klaar voor de toekomst – samen succesvol vooruit
Elk jaar, richting de jaarwisseling, komen ze weer om de hoek kijken: de goede voornemens. In het kader van vooruitkijken, organiseren we een inspirerende workshop die je op een laagdrempelige manier helpt bij het maken van een toekomstplan.

Voorafgaand aan de workshop vul je de door ons toegestuurde toekomstscan in, een tool ontwikkeld door Kunstgebouw. Of je nu een culturele vereniging, stichting, ondernemer, vrijwilliger of informeel georganiseerde groep bent, deze scan geeft inzicht in hoe je ervoor staat en wijst op mogelijke verbeteringen om jouw organisatie toekomstbestendig te maken. 

Tijdens de workshop gebruikt Jos Naus, Sectorondersteuner Beeldende Amateurkunst bij LKCA, de resultaten van de toekomstscan als startpunt. Als je streeft naar een organisatie die klaar is voor de toekomst, is een helder DNA essentieel. Daarom deelt Jos waardevolle tools waarmee je jouw vereniging, club of onderneming analyseert en in kaart brengt wie je bent en wat je vertegenwoordigt. Vervolgens neemt hij je mee langs de stappen bij het ontwikkelen van een toekomstplan. Hierbij ligt de nadruk op het samendoen. Het actief betrekken van leden of deelnemers zorgt namelijk voor draagvlak, waardoor iedereen actief betrokken is bij werken aan een succesvolle toekomst. We gaan deze avond actief aan de slag, met elkaar!

21:30 - 22:30 uur: Proost!
Aan het einde van de avond praten we gezellig met elkaar na en proosten we, onder het genot van heerlijke hapjes en een muzikaal spektakel, op een bruisend cultureel Westland.

Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie het jaar op een feestelijke en betekenisvolle manier af te sluiten!

Alle culturele stichtingen, verenigingen, vrijwilligers, zelforganiserende clubs van beoefenaars en cultureel ondernemers uit Westland zijn van harte welkom. Kom je als bestuur? Neem dan gerust ook een lid mee