vrijdag 15 september 2023 vrijdag 15 september 2023

Twee jaar geleden is Westland Cultuurweb gestart met de scholing voor zzp’ers door het aanbieden van diverse workshops en trainingen. Ze organiseren dit programma tot eind 2023 en sluiten af met een knaller. De netwerkorganisatie nodigt Westlandse cultureel ondernemers uit voor de laatste drie inspirerende bijeenkomsten. 

Een unieke kans is de serie workshops Film in je les! Onder leiding van de enthousiaste Caroline de Nerée ga je op maandagochtend 18 en 25 september en 2 oktober aan de slag met de beginselen van het filmen, het werken met een green screen, monteren en vormgevingsaspecten.

Bij de workshop Vragen stellen is een kunst leer je deelnemers reflecteren op werk van een ander of van zichzelf. Kim Schonewille, hoofd educatie van IFFR, benadert reflectie en vragen stellen niet alleen vanuit film, maar leert je op dinsdagochtend 10 oktober ook dat het overal toepasbaar is.

De afsluiter van het scholingsprogramma is de masterclass ‘Jongeren, wat beweegt hen?’. Hoe bind je jongeren aan je organisatie en hoe sluit je aan op hun wensen en behoeften? De masterclass opent op woensdagmiddag 18 oktober met een lezing over het puberbrein door Aletta Smits. Hierna deelt een panel hun best practices over werken met jongeren. Voor jongeren zijn er deze middag een aantal workshops te volgen, waarna er tijdens een netwerkborrel gezamenlijk wordt afgerond.

Ben je een cultureel zzp’er die in het Westland werkt en/of woont? Meld je hier aan voor de workshops en masterclass!