Muziek en Dans Vakantieweek

Gepubliceerd op maandag 14 juni 2021

Het is straks zomervakantie! Ga je op vakantie of blijf je lekker thuis? Voor veel kinderen zijn de zes weken zomervakantie nog lang niet vol. Muziekmeesters Westland, Dansschool Dance for You en theaterschool Koperen Kees organiseren deze zomer verschillende Vakantieweken.  De eerste vakantieweek is in Wateringen bij de dansschool en gaat over muziek maken én dansen.

De Muziek en Dans Vakantieweek is in de eerste week van de schoolvakantie, van maandag 19 t/m donderdag 22 juli. Van 10.00 tot 15.30 uur zijn kinderen tussen de 6 en 12 jaar welkom in de dansschool in Wateringen. De kinderen wisselen af tussen het bespelen van een muziekinstrument met de muziekdocent en dansen met de dansdocent. Na vier dagen heeft de groep met elkaar een voorstelling gemaakt welke familie en vrienden van de deelnemers mogen komen bekijken! Dit feestelijke einde van de week is op donderdagmiddag 22 juli. Deze voorstelling wordt ook gestreamd, want de zaal mag nog niet helemaal gevuld worden met publiek.

De kosten voor deze vier dagen dans- en muziekles (incl. lekkere lunch) bedragen € 75,-. Er zijn meer Vakantieweken in augustus. Voor aanmelden en meer informatie over het aanbod kun je terecht op de website van de muziekschool of contact opnemen via 0174-352125.