Theater workshopdag voor Jongeren

Gepubliceerd op vrijdag 20 januari 2017

Grijp je kans en doe mee aan een geweldige theaterdag voor jongeren!

Je bent jong en je wilt wat! Een clubje enthousiaste, jonge theaterspelers heeft het initiatief genomen om een Theaterdag voor jongeren te organiseren. Op zaterdag 18 februari a.s. van 13.15 tot 20.00 uur vindt een tof programma plaats in de spiksplinternieuwe Theaterloods van Theatergroep Het Wilde Westen. Voor alle jongeren tussen 12 en 26 jaar die zich willen verdiepen of kennis willen maken met spelen en theater maken.

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot en met 10 februari bij Westland Cultuurweb via info@westlandcultuurweb.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en telefoonnummer, na je aanmelding volgt een bevestiging met aanvullende informatie.

Je volgt drie fantastische workshops met professionele docenten en maakt in groepjes een korte voorstelling die je ’s avonds aan elkaar presenteert. De workshops gaan over improvisatie, stemgebruik en tekstbehandeling, en spelen vanuit emoties (method acting). Ervaren of beginnend? Je verdiepen in technieken of eens meemaken wat het is om theater te maken? Op 18 februari kan het allemaal. Spelen en kennis maken met andere jongeren is gewoon heel leuk om te doen. Naast een leerzame dag wordt het dus ook een dag vol plezier en gezelligheid.
Deelname is gratis, je hoeft alleen je enthousiasme mee te brengen. Voor drankjes en broodjes wordt gezorgd.

Wie zijn de theaterdocenten:
Sander Jan Klerk is bekend van verschillende tv series, zoals ZOOP, GTST, Moordvrouw en Het Glazen huis. Hij geeft daarnaast les aan jongeren in Zuid-Holland en heeft ook de musical Grease geregisseerd op het ISW in Westland. Sander geeft de workshop Spelen vanuit emoties & Method Acting.

Jeroen de Graaf heeft is een enthousiaste en inspirerende theatermaker en docent met veel ervaring. Hij werkt met jongeren bij onder andere Rabarber in Den Haag, waar hij ook de grote producties regisseert in Theater aan het Spui en de Koninklijke Schouwburg. Jeroen geeft de workshop stemgebruik & tekstbehandeling.

Serge Bosman geeft de workshop theatersport & improvisatie. Hij is als geen ander in staat met snelle en flitsende oefeningen het beste in acteurs naar boven te brengen. Daarnaast is hij actief als muzikant en cabaretier. Hij heeft veel ervaring in het werken met jongeren in Den Haag.