Dansend de vakantie door

Gepubliceerd op zondag 14 februari 2021

In de voorjaarsvakantie organiseert Dance Innovation een feestweek vol dans. De dansschool biedt van 22 t/m 27 februari dagelijks lessen aan voor iedereen die het leuk vindt om in beweging te blijven. Doe mee vanuit de woonkamer via Zoom of dans de kinderen voor kinderen marathon mee op het schoolplein!

Dansschool Dance Innovation blijft nieuwe initiatieven bedenken om te blijven bewegen in deze tijd van corona. In april 2020 is het eerste project van start gegaan en ze gaan door. “Hoe verdrietig de situatie soms ook is, we hebben lichtpuntjes nodig. Ik hoop dat Dance Innovation een mini klein beetje bij kan dragen aan wat gezelligheid in de voorjaarsvakantie. Ik gun elk kind, elke tiener en ieder mens iets om naar uit te kijken.” aldus Anouk Nederpel van Dance Innovation. Het merendeel van de lessen is via Zoom te volgen, slechts enkele activiteiten vinden buiten ‘live’ plaats op een schoolplein.

Op 22 februari wordt de week geopend met een uitdagende challenge les waar zowel kracht als uithoudingsvermogen op een ludieke manier aan bod zullen komen. Ook wordt er deze dag oldskool R&B flow les via Zoom gegeven. Andere lessen die tijdens de voorjaarsvakantie worden aangeboden zijn: een kinderen voor kinderen marathon op het schoolplein, partner dansen met papa/mama, improvisatie/fusion style les, kennismaken met zingen, friends urban class, een dansquiz en een pyjamaparty. Laatstgenoemde is dansen voor het gehele gezin met het haar in de war en uiteraard in pyjama.

Een overzicht van alle activiteiten met informatie over doelgroepen, tijden en hoe/waar deze te volgen kun je hier vinden en op de website van dansschool Dance Innovation. Alle activiteiten zijn gratis te volgen. Bij interesse kunnen dansliefhebbers zich aanmelden via administratie@danceinnovation.nl.