Muziek Muziek
Theater Theater
Cultuurverbinders Cultuurverbinders
€ 21,- € 21,-
Van 18:45 tot 23:30 uur Van 18:45 tot 23:30 uur
Maasdijk Maasdijk

Omschrijving

Je wandelt onder het licht van de maan tussen huiskamers van gastvrije bewoners in Maasdijk om de voorstellingen te bewonderen. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen.

Alle mensen zijn van harte welkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders, met de kernwaarden ontmoeten, beleven en verbinden.

Het programma:
Wijkcentrum De Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6, 2676 XE Maasdijk, Ontvangst met koffie en thee (18:45-19:15)
Huiskamer 1: Spruijt en Opperman Muzikaal Cabaret
Huiskamer 2: Maxima’s Variété
Huiskamer 3: Kummel Volksmuziek
Huiskamer 4: Zus met Cactus Guilty Pleasures
Huiskamer 5: Howlin Peat Rock/ Blues
Huiskamer 6: Komfort&Joy Akoestisch Zangduo

Programmering onder voorbehoud van wijzigingen. PARTYcipatie in Wijkcentrum De Prinsenhof. Afsluitend met drankje en hapje.

De avond begint om 18.45 uur en eindigt rond 23.30 uur. De prijs is € 21,- per persoon inclusief koffie/thee vooraf, de gidsen, de wandeling, drankje voor onderweg, de 6 optredens en hapjes en 2 drankjes na afloop. De route is +/-.5 à 6 km wandelen. De eerste groepen vertrekken om +/-19:10 uur

Kaarten bestellen: Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 21,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden info@cultuurverbinders.nl