Theater Theater
Theatergroep Het Wilde Westen Theatergroep Het Wilde Westen
€ 7,50 (incl. garderobe en gratis parkeren) € 7,50 (incl. garderobe en gratis parkeren)
https://tghetwildewesten.nl/zwijnenstal-2-0/ https://tghetwildewesten.nl/zwijnenstal-2-0/
Vanaf 14:30 uur Vanaf 14:30 uur
TheaterLoods Westland TheaterLoods Westland

Omschrijving

Komen jullie in de Krokusvakantie ook naar de TheaterLoods? Deze is nu omgebouwd naar de Wild West Hoeve voor Zwijnenstal 2.0. Maar liefst 3 generaties spelers van tgHWW doen mee in deze productie. Van de 22 spelers is de jongste 8 en de oudste 78 jaar. Zij spelen niet alleen, maar maken ook hun eigen Zwijnenstal-filmpjes. En zelfs hun eigen muziek met alles wat er maar in het decor en op het toneel te vinden is. Ook het decor en de kleding mochten de jongeren onder handen nemen. Want je moet hard werken op de Wild West Hoeve.

Op een dag gaat de beerput open en nemen de dieren de macht over op de boerderij. En dan wordt het uiteindelijk een echte zwijnenstal, een beestenbende, een ratjetoe. Want door macht gaan niet alleen mensen maar ook sommige dieren hele rare dingen doen. Wij zien jullie graag in de krokusvakantie op de Wilde West Hoeve! Neem vrienden, buren en familie mee. En trek gerust je overall aan of kom als Paard Koe Geit Biggetje Schaap of
PauwPauwPauw!

Nico, Amber, Ruud,Vic, Ilse, Auke, Bram, Daisey, Edwin, Hanneke, Isa, Jacqueline, Paula, Roland, Marijke, Marielle, Trudy, Paula, Ziva, Bel, Helene, Marjo, Isco, Klaas, Netty, Nelleke, Saskia, John, Peter en Adje.
Zaal open: 14:00 uur.

Reserveren: mail naar reserveren@tghetwildewesten.nl of telefonisch Peter Luiten – (070) 3687146 of Willem van Delft 06-511 165 51 (bij telefonisch reserveren graag uw mailadres opgeven ter bevestiging).

Een familievoorstelling voor kinderen van 8 tot 108.