Muziek Muziek
Pius X Pius X
€ 9,- (kaarten aan de zaal verkrijgbaar) € 9,- (kaarten aan de zaal verkrijgbaar)
Volwassenen Volwassenen
 zo 19 nov 2023 zo 19 nov 2023
Vanaf 14:00 uur Vanaf 14:00 uur
Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk

Omschrijving

Het fantastische 110e jubileumjaar van Muziekvereniging Pius X is achter de rug, maar dat betekent niet dat zij nu muzikaal gaan stilzitten, integendeel! Want al op zondagmiddag 19 november a.s. organiseert Pius X haar najaarsconcert waarbij alle drie de ensembles acte de presence zullen geven.
Dus The Attic Bigband o.l.v. Dennis te Woerd, de slagwerkgroep PX Percussie o.l.v. Michel Ponsioen en het saxofoonensemble Funky Fingers o.l.v. Erik-Jan de With zullen samen een kleurrijk muzikaal feestje neerzetten voor jong en oud.

PX Percussie zal een aantal muzikaal verrassende concertwerken ten gehore brengen en de Big Band zal in haar optreden een aantal nieuwe funk-nummers gaan spelen, wat een vernieuwende sound oplevert. Ook zullen enkele nummers vocaal worden ondersteund door zangeres Nanda van Soest. Ook Funky Fingers speelt nieuw repertoire en zal nummers samenspelen met beide andere groepen.
De concertbezoekers zullen dus gegarandeerd een heerlijk gevarieerde muzikale middag beleven!

De voorstelling start om 14:00 uur in de grote zaal van ‘De Veiling’ in Poeldijk (v.h. De Leuningjes).
De zaaldeuren gaan open om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van dit mooie concert. Kaarten à € 9,- (incl. pauzeconsumptie) zijn die middag aan de zaal verkrijgbaar.