Theater Theater
Theatergroep Het Wilde Westen Theatergroep Het Wilde Westen
€ 17,50 (inclusief koffie/thee bij ontvangst, garderobe en gratis parkeren). € 17,50 (inclusief koffie/thee bij ontvangst, garderobe en gratis parkeren).
https://tghetwildewesten.nl/peachez https://tghetwildewesten.nl/peachez
Vanaf 20:30 uur Vanaf 20:30 uur
TheaterLoods Westland TheaterLoods Westland

Omschrijving

Een romantische voltreffer over de fataal aflopende liefde van een oudere man voor een jonge mooie vrouw. Wat is in onze internet-wereld fantasie en hoe ziet de werkelijkheid eruit? Ilja Leonard Pfeijffer schreef in 2017 de succesroman Peachez, een romance, die genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs.

Theatergroep Het Wilde Westen speelt er nu een schitterende theaterbewerking van. Het is het verhaal van een wat oudere professor, die leeft in oude boeken en oude talen. Op een dag ontvangt hij een mailtje van Sarah Peachez en dat zet zijn wereld letterlijk en figuurlijk op z’n kop. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt zijn grote liefde en zijn leven verandert rigoureus. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt. Maar toch... Een toneelstuk over het mysterie van de liefde. Geniet ervan op het puntje van je stoel..!

De professor wordt gespeeld door John Rijsdijk en Mariëlle Vreugdenhil-van Reeven speelt Peachez. Zij worden muzikaal ondersteund door Philip Beerendonk op contrabas en Bart van Zutphen op trompet (Chet Baker is in the house). Techniek o.l.v. Ab Gijsen. Mailverkeer, fotografie en film V-Jake / Hans Dekker. Assistent-regie Willem van Delft. En regie Kees Stolze.

Reserveren: mail naar reserveren@tghetwildewesten.nl of bel Peter Luiten (070) 3687146 of Willem van Delft 06 511 165 51 (bij telefonisch reserveren s.v.p. uw e-mailadres opgeven voor de bevestiging).