Theater Theater
Theatergroep Het Wilde Westen Theatergroep Het Wilde Westen
€ 20,- incl. koffie, pauzedrankje, gratis parkeren € 20,- incl. koffie, pauzedrankje, gratis parkeren
https://tghetwildewesten.nl/augustus/ https://tghetwildewesten.nl/augustus/
 vr 22 sep 2023 vr 22 sep 2023
Vanaf 20:00 uur Vanaf 20:00 uur
TheaterLoods Westland TheaterLoods Westland

Omschrijving

Wanneer in de snikhete maand augustus Bernard, de man van Violet, op mysterieuze wijze verdwijnt, komen hun drie volwassen dochters Barbara, Anne en Karen met hun aanhang terug naar het afgelegen ouderlijk huis.
Waar dit een samenkomst van troost en verbinding had moeten worden, laaien de onderlinge spanningen al snel op en worden diepgewortelde geheimen blootgelegd. Dit leidt tot aangrijpende emotionele confrontaties en onthullingen die de familiebanden op scherp zetten. Augustus legt op een pijnlijke manier bloot dat geld en succes geen garantie zijn voor geluk en dat trauma's uit het verleden nog generaties lang doorwerken. Dit stuk toont hoe mensen niet zonder elkaar, maar tegelijkertijd ook niet meer met elkaar kunnen leven.

Na de succesvolle voorstelling Broos komt regisseur Rodney Verhoeven opnieuw met een echt acteursstuk bij Theatergroep het Wilde Westen. "Dit stuk diept van alle kanten uit wat het betekent om familie te hebben en om familie te zijn. Onder de schijnbaar humoristische teksten schuilt een wereld van pijn. Samen zijn we op zoek gegaan om die gelaagdheid op een invoelbare manier gestalte te geven en de spanning met elke scène op te voeren.
Ik ben erg blij dat ik dit stuk met deze heerlijke spelersgroep mag maken."

Augustus laat, met de nodige humor, zien dat je van goeden huize moet komen om aan je ouderlijk huis te ontsnappen.
Reserveer via de website of telefonisch: Peter Luiten 070-368 7146 of Willem van Delft 06-511 165 51