Postzegelvereniging Monster Postzegelvereniging Monster
 do 2 jun 2022 do 2 jun 2022
Van 20:00 tot 22:00 uur Van 20:00 tot 22:00 uur
gratis gratis
Gebouw OJOS Gebouw OJOS
Beeldend Beeldend
Erfgoed Erfgoed

Omschrijving

Deze contactavond wordt door Theo van de Caaij een filatelistische presentatie verzorgd met de titel ‘Interpex, de droom van Herbert Rosen’. Aansluitend vervolgen ze met de veiling van 125 prachtige kavels en ze kijken terug op de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland. Vervolgens kijken ze vooruit naar de filatelistische promoties die er weer aankomen. Zo krijgen ze op 11 en 12 juni a.s. weer een plekje aan de Middenzwet bij Kom in de Kas Westland 2022 in Wateringen en op 16 juli a.s. wordt in samenwerking met Amateur Tuin Vereniging Madestein tijdens de Fuchsia dag op hun complex aan de Madeweg een ruilbeurs gehouden.

De vereniging is mede hiervoor weer postzegels aan het inzamelen voor de postzegelberg van een miljoen postzegels die meegaat met de promoties. Hieruit mag de jeugd dan een envelopje met postzegels uitzoeken om hen kennis te laten maken met de filatelie. Hierbij kunnen ze alle hulp gebruiken, er mag geen postzegel in de prullenbak! Er is ook voldoende gelegenheid om te ruilen en te handelen. Om 19.30 uur is de zaal open en wordt begonnen met het ruilen van de postzegels uit Canada. Westlands Mooiste postzegels met de nieuwste, de chrysant Pina Colada, zijn ook aanwezig en te koop.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Je kunt je vooraf informeren en als introducé aanmelden via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl