Muziek Muziek
Theater Theater
Westlandse Korenfederatie Westlandse Korenfederatie
€7,50 €7,50
Van 10:00 tot 15:30 uur Van 10:00 tot 15:30 uur
Ontmoetingskerk Ontmoetingskerk

Omschrijving

Zingen is gezond voor je lichaam, goed voor je hersenen, maar vooral heel erg leuk om te doen! Dit jaar organiseert de Westlandse Korenfederatie voor de tweede keer een zang workshopdag speciaal voor kinderen. Zit je op een koor of hou je gewoon heel erg van zingen? Geef je dan op. In je eentje zingen is leuk, maar met z'n allen nog leuker!

Je krijgt een dag lang workshops met spannende namen als ‘Songs and Games’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Folksongs’ van de zangeressen van het bekende ensemble Wishful Singing. Zij leren je niet alleen nieuwe en swingende liedjes, maar ook hoe je je stem goed kunt gebruiken. Aan het einde van de dag is er een optreden samen met Wishful Singing.

De zangeressen van het a capella kwintet Wishful Singing zijn wereldberoemd. Ze zingen klassieke muziek op podia van Amsterdam, tot in Amerika en Japan, ze reizen de hele wereld over. Ook zijn ze vaak op tv te zien of in het theater bij een muziekvoorstelling. Naast optreden heeft Wishful Singing veel ervaring met het lesgeven aan kinderen. Ze kunnen je als geen ander goed leren zingen!