Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining dans

Het danselement ‘ruimte’

Tijdens de verdiepingstraining onderzoek je hoe er gespeeld kan worden met het danselement ‘ruimte’. Hoe gebruik je de ruimte om je heen bij het maken van een dans? En hoe kan je ruimte bewust inzetten om bewegingen interessanter te maken? Denk bijvoorbeeld aan het onderzoeken van formaties, verplaatsingen, vormen en hoogtelagen. Ook komt aan bod hoe verschillende ruimtes de leerlingen uitdagen om op een andere manier naar dans te kijken, zoals kleine ruimtes, een decor, een trap of in de buitenlucht.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining dans, welke zou plaatsvinden op woensdag 18 maart 2020, is vanwege de maatregelen rondom corona helaas geannuleerd. We gaan te zijner tijd op zoek naar een vervangende datum en zullen deze hier en via onze nieuwsbrief communiceren.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
25.00

Meld je hier aan voor Kunstkundig 2019-2020
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.