Podium Westland 2019

Beleef Kunst en cultuur op Podium Westland 2019!Podium Westland komt eraan! Op 7 september a.s. barst tussen 12.00 en 18.00 uur weer een bont spektakel van muziek, beeldende kunst, literatuur, theater en dans los in het centrum van Naaldwijk. Wie wil genieten van wat cultureel Westland te bieden heeft kan zijn hart ophalen aan een grote variatie aan optredens, voorstellingen, exposities en workshops.

Kortom: kunst en cultuur voor jong en oud, in alle mogelijke verschijningsvormen. Podium Westland 2019 is hét festival voor kunstliefhebbers, kunstbeoefenaars en iedereen die een duik wil nemen in wat Westland op cultureel gebied te bieden heeft. De workshops en optredens zijn gratis en staan open voor iedereen.

Podium Westland van binnenuit beleven? Dat kan als vrijwilliger! Meld je aan bij Jasmijn van Holsteijn en je hebt gegarandeerd een fantastische dag!


Nieuwsgierig naar alles wat er op 7 september te zien, horen en doen is? Kijk steeds voor actuele informatie op de Facebookpagina van Podium Westland.

Zodra het volledige programma bekend is vind je hier de timetable.