Echt betaalbare muzieklessen in het westland

Music - Code

Weet je wat zo mooi is? Iedere dag staat het team van Music - Code op om iets te doen waar we ontzettend van houden. Wij mogen mensen helpen en inspireren om te doen waar zij geïnspireerd door worden. Dat is misschien toch wel het mooiste wat je kunt doen op de wereld! Het leukste is misschien nog wel het bedenken van manieren om dit op zoveel mogelijk manieren te doen.

Music - Code is een manier om deze visie naar buiten te dragen. Door lessen aan te bieden die bol staan van enthousiasme, die echt persoonlijk zijn (puur en alleen aandacht voor de leerling) en ook nog eens betaalbaar, wil Music - Code mensen helpen. Muziek moet namelijk voor iedereen toegankelijk kunnen zijn!

Er worden zowel zanglessen, pianolessen als gitaarlessen gegeven bij Music - Code. Dit gebeurt allemaal in een veilige omgeving waar de leerling zich op zijn/haar gemak voelt en we samen hard aan de slag kunnen aan het beter maken van jou!

Music - Code is gevestigd in De Lier. Voor meer informatie over de lessen, de prijzen en algemene informatie, kunt u terecht op: www.musiccode.nl

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
van Rijnstraat 28
2678 BP De Lier

Mobiel: 06-43419017
http://www.musiccode.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.