Praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Mona van Almenkerk
Beeldend kunstenaar en creatief kunstdocente

Als creatieveling in de kunstwereld vul ik graag mijn dagen. Sinds een paar jaar geef ik les aan volwassenen en kinderen. Ik heb mijn diploma coach beeldend behaald bij opleiding Genezend Tekenen in Zutphen en ben nog studerend als holistisch beeldend kunstenaar bij Opleiding ’t Pad in Opheusden.
"Uitgaand van dat iedereen kan tekenen en schilderen besteed ik in mijn lessen vaak aandacht aan het verkennen van de eigen grens op creatief vlak. Ik begeleid jong en oud op hun kunstzinnig- en creatieve reis".

Coach Beeldend
Wanneer je in je leven met een vraag zit en je komt er niet uit dan is het volgen van 1 of meerdere coachsessies een mogelijkheid om hierop een antwoord te creëren. Tekenen, schilderen, boetseren is een beeldtaal die ik gebruik bij de sessies. Dit voelt vertrouwd en veilig aan. Je hoeft dan ook niet te kunnen tekenen. Andere methoden die ik gebruik zijn o.a. rollenspel, voicedialoog, kernkwadrant en NLP. Mogelijk lukt het je via een coachsessie om inzicht te krijgen hoe je jouw doel kunt bereiken, welke kwaliteiten je hiervoor kan inzetten en waar de knelpunten zitten.
Vraag naar meer info via de mail: info@monartiste.nl en www.monartiste.nl

Cursussen

Mona Van Almenkerk (Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen) biedt de volgende lessen/workshops in de vrije tijd aan:

  • Beeldend - Illustratie
  • Beeldend - Schilderen
  • Beeldend - Tekenen

Voor deze doelgroep(en):

  • Kinderen 6-12 jaar
  • Jongeren 12-18 jaar
  • Volwassenen >18 jaar
Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Naaldwijkseweg 101
2691 RD 's-Gravenzande

Locatie
Naaldwijkseweg 101
2691RD 's-Gravenzande

Tel: 0641426208
Mobiel: 0641426208
info@monartiste.nl
http://www.monartiste.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.