Aanmelden

Wees zichtbaar met je eigen organisatiepagina

Als culturele organisatie of cultureel ondernemer kun je je op onze site presenteren met je eigen organisatiepagina en evenementen, cursussen en workshops plaatsen in de uitagenda en cursusagenda. Laat zien wat je op het gebied van muziek, zang, dans, theater, literatuur, media, toneel, erfgoed en/of beeldende kunst te bieden hebt!

Bezoekers van de website kunnen onder het kopje 'Organisaties' eenvoudig zoeken naar culturele stichtingen, verenigingen of ondernemers in Westland.

Lees hier hoe je een account aanmaakt en beheert en evenementen, cursussen en workshops opneemt in de cultuuragenda en cursusagenda.

Een account aanmaken
1. Klik hier om een account aan te maken. Je komt vervolgens direct in het online inschrijfformulier.
2. Vul de gevraagde gegevens over je organisatie of onderneming in, voeg een foto en/of logo toe en klik na het accepteren van de voorwaarden op ‘aanmelden’.
3. De beheerder van de site beoordeelt je aanmelding. Zodra wij je account hebben geactiveerd ontvang je ter bevestiging een e-mail met je persoonlijke inloggegevens.
Vanaf dat moment is je organisatiepagina te vinden in het overzicht van culturele organisaties.
4. Met je inloggegevens heb je (via de knop Inloggen & aanmelden, rechts bovenaan op de pagina) toegang tot je account om gegevens te wijzigen en evenementen, cursussen en workshops in de agenda’s te plaatsen.

De uitagenda en cursusagenda worden (bijna) dagelijks geactualiseerd. Daarnaast komt de uitagenda terug in de Nieuwsbrief van Westland Cultuurweb en verschijnt wekelijks een selectie van het aanbod in de cultuuragenda’s van de regionale kranten Het Hele Westland en Groot Westland. Ook via social media brengen we de evenementen in de agenda’s onder de aandacht van het publiek.

Vragen? Laat het ons weten via info@westlandcultuurweb.nl. Wij helpen je graag verder.

Maak je account aan.