Aanmelden

Maak uw eigen organisatiepagina!


Wist u al dat u uw eigen organisatiepagina kunt aanmaken op onze website? Met een organisatiepagina wordt u ook via Westland Cultuurweb zichtbaar als culturele organisatie of cultureel ondernemer in Westland. Laat zien wat u op het gebied van muziek, zang, dans, theater, literatuur, media, toneel, erfgoed, beeldende kunst en/of natuur en milieu te bieden hebt!

Bezoekers van onze website kunnen onder het kopje 'Organisaties' eenvoudig zoeken naar culturele stichtingen, verenigingen of ondernemers in Westland door in de zoekfunctie te filteren op de Westlandse kern(en) en/of discipline(s).

Het vindbaar maken van culturele uitingen in Westland is een belangrijke taak van Westland Cultuurweb. Wellicht overbodig om te vermelden: uw pagina op de website is kosteloos.

Hieronder leest u hoe u uw pagina kunt aanmaken en beheren en hoe u uw evenementen en/of cursussen en workshops kunt opnemen in de Cultuuragenda en Cursusagenda.

Uw pagina aanmaken
1. Via deze link logt u eenmalig in op onze website om uw pagina aan te maken. Klik op de link of kopieer en plak hem in de adresbalk van uw webbrowser: https://www.westlandcultuurweb.nl/inschrijven/
U komt vervolgens direct op de inschrijfpagina. Op deze pagina staat een invulformulier, waarin wordt aangegeven hoe u de juiste informatie over uw organisatie kunt vermelden.
2. Vul de gevraagde gegevens over uw organisatie in, voeg een foto en/of logo toe en klik zodra u klaar bent op 'Verzend'.
3. Zodra wij uw pagina online hebben gezet ontvangt u ter bevestiging e-mail. Hierin vindt u uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Bewaar deze goed. Met deze gegevens kunt u in de toekomst eenvoudig toegang krijgen tot uw eigen pagina om wijzigingen aan te brengen (via Inloggen & aanmelden, rechts bovenaan op de homepage).

Agenda-items aanmaken voor de Cultuuragenda en Cursusagenda
Onze website beschikt over een culturele agenda. Bezoekers van www.westlandcultuurweb.nl kunnen eenvoudig een concert, expositie, dansvoorstelling, toneeluitvoering, lezing of ander evenement zoeken om in de vrije tijd naar toe te gaan.

Daarnaast is er de Cursusagenda, die toegang biedt tot het aanbod culturele cursussen workshops in het Westland. Beide agenda’s kennen een zoekfunctie op Westlandse kern(en), discipline(s), en aanvullend op datum en zoekterm.

Met uw persoonlijke inlogcode - zie punt 3 - kunt u zelf uw culturele evenementen, cursussen en workshops opnemen in de betreffende agenda!

De Cultuuragenda en Cursusagenda zijn op de website continu actueel. Daarnaast komt de cultuuragenda terug in de Nieuwsbrief van Westland Cultuurweb. En verschijnt wekelijks een selectie van het aanbod in de cultuuragenda’s van de regionale kranten Het Hele Westland en Groot Westland. En natuurlijk brengen wij uw evenementen ook via Facebook en Twitter onder de aandacht van het grotere publiek: @Westland Cultuurweb (facebook) en @Cultuurweb (twitter).

Heeft u vragen? Laat het ons weten via info@westlandcultuurweb.nl. Wij helpen u graag verder.

Uw organisatiepagina aanmaken