WestlandTheater De Naald WestlandTheater De Naald
1,5 uur 1,5 uur
€5 per leerling €5 per leerling
Naaldwijk Naaldwijk
Theater Theater
PO groep 5, groep 6, groep 7, groep 8 PO groep 5, groep 6, groep 7, groep 8

Omschrijving

De leerlingen maken kennis met het theater en alles wat hierbij komt kijken. Ze krijgen een korte rondleiding door De Naald en gaan daarna in drie specialismen (techniek, marketing & kaartverkoop en horeca & artiestenontvangst) aan de slag met door hen (op school) zelf geformuleerde onderzoeksvragen. De leerlingen sluiten hun onderzoek af met een presentatie van de resultaten van het gedane onderzoek, in het theater of op school.

Voorwaarden

Minimaal 3 begeleiders tijdens het bezoek. Naast de rondleiding worden er in totaal 2 lessen besteedt aan dit project (voor- en achteraf). Onderzoeksvragen dienen minimaal 2 werkdagen voor bezoek gemaild te worden naar verhuur@westlandtheater.nl. Een week van tevoren kunnen de kaartjes door de leerkracht (of iemand anders van school) bij de kassa worden opgehaald. 

Ter voorbereiding is er een lesbrief Op onderzoek in het theater beschikbaar. Klik hier om de lesbrief en hier om de bijbehorende bijlage te downloaden. Klik hier om een indruk te krijgen van de lesinhoud.

De algemene voorwaarden voor Kunstlokaal vind je hier.