maandag 12 februari 2024 maandag 12 februari 2024

Zaterdagmiddag 9 maart organiseert Westland Cultuurweb het eindfestival van het programma CultuurZonderGrenzen. Tijdens dit festival kun je genieten van workshops, optredens, lekkere hapjes en een spetterende modeshow! Het festival vindt plaats in het Fletcher Hotel in Naaldwijk. Iedereen is welkom, zowel nieuwe Westlanders als mensen die geboren en getogen zijn in Westland. 

Het eindfestival is de afsluiting van CultuurZonderGrenzen, een programma dat zich richt op de ontsluiting van actieve kunstparticipatie voor mensen die zich vanuit diverse hoeken van de wereld in Westland vestigen. Daarnaast staat ontmoeting met Westlandse amateurkunstbeoefenaars centraal. Door de nauwe samenwerking tussen VluchtelingenWerk Westland, Bibliotheek Westland, Westland Cultuurweb en vele andere maatschappelijke organisaties levert het project tevens een unieke kans om integratie te bevorderen en taalontwikkeling te stimuleren.?

Op 9 maart kan je tussen 13.30 en 17.00 uur meedoen aan verschillende workshops en genieten van mooie optredens en een modeshow. Een ‘Do it Yourself’ workshop waarbij de gasten samenwerken aan een groeiend kunstwerk, een workshop sieraden maken en Turks marmeren. Naast deze workshops is er een podium vol dans en muziek én een spetterende modeshow waarin de resultaten van verschillende workshops vertoond worden. Het belooft een mooi programma te worden. Aanmelden voor het festival is noodzakelijk in verband met een maximum aantal bezoekers. Dit kan via het invullen van dit formulier of door te mailen naar jvanholsteijn@westlandcultuurweb.nl.Toegang is gratis.

CultuurZonderGrenzen wordt mede mogelijk gemaakt door RaboWestlandsfonds, Fonds1818, Fonds voor Cultuurparticipatie en Gemeente Westland.