Dans, speel en creëer mee deze zomer!

Wil jij je deze zomervakantie vermaken met kunst en cultuur? Kom dansen, muziek maken, theater spelen of ga aan de slag met beeldende kunst! Wij hebben de culturele zomeractiviteiten voor kinderen en jongeren op één plek verzameld. In deze brochure vind je een overzicht van activiteiten die momenteel worden aangeboden door culturele organisaties en vakdocenten in het Westland. 

In de advertentie in de krant is eerder een foutje geslopen, want de Muziek en Theater vakantieweken vinden plaats op 17-20 augustus en 24-27 augustus, en niet in juli.

Doe jij mee aan één van de workshops? Maak dan tijdens de activiteit je leukste selfie/foto, plaats deze online op jouw kanaal onder de #dscmee en stuur deze naar jvaneis@westlandcultuurweb.nl. De tofste foto wint een supergave gadget om selfies nog mooier te maken!


Kijk snel in de brochure, meld je aan en doe mee!


Wil je jouw zomeractiviteiten ook terugzien in de brochure? Laat het ons weten door een mail te sturen naar jvaneis@westlandcultuurweb.nl en we nemen je mee. Door jullie aanbod op een overkoepelende plek te verzamelen op onze website en social media maken we jullie aanbod voor veel mensen zichtbaar en toegankelijk!