PUUR! cultuur

Jaargroep Theater

Voorstellingsgroep Buitengewoon 19+

PUUR! theater 19+

"Ik wilde altijd al eens een scheidsrechter zijn. Bij Koperen Kees kon dat! In een echt theaterstuk in theater De Naald"

Theatergroep Buitengewoon is een theatergroep die regelmatig met eigenzinnige theaterproducties op de planken staat en wekelijks repeteert in het gebouw van Koperen Kees.

In de praktijk constateerden wij dat mensen met een beperking hun artistieke activiteiten meestal alleen beoefenen binnen de kaders van dagbesteding en zorgateliers. Dat willen wij graag veranderen.

Daarom stellen wij ons ten doel om mogelijkheden te creëren in de vorm van lessen en projecten op het gebied van kunst en cultuur voor mensen met een beperking. Kunst is voor deze groep niet alleen een middel om je te onderscheiden, maar ook een manier om de ander, de ‘gewone’ mens te ontmoeten en te integreren.

Koperen Kees wil door middel van de lessen, de deelnemers de mogelijkheid bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, hun horizon te verruimen en samenwerking en integratie bevorderen. Persoonlijke ontwikkeling wordt hierdoor versterkt en de sociale cohesie bevorderd. Achterliggende visie is dat kunst en cultuur een meerwaarde geeft aan het bestaan en een verrijking oplevert voor elk individu, niemand uitgezonderd.

In de lessen leer je over toneelspelen, bewegen en teksten, maar je gaat ook een stapje verder. Als je meedoet aan een voorstellingsgroep, speel je ook een voorstelling in een echt theater. 


Deze voorstellingscursus is op maandag van 19:00-20:30 uur en start op 24 september 2018. Je kunt op elk gewenst moment instromen. 

Locatie: Theaterschool Koperen Kees, 's-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk

Duur
36 lessen van 1,5 uur

Kosten
€290,00

Doelgroep

  • Jongvolwassenen
  • Volwassenen

Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis: PUUR! is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders.

Dorpskern

  • Naaldwijk

Beschikbaar

Niet meer beschikbaar

Meer informatie en aanmelden
Aanbieder

Theaterschool Koperen Kees

Bezoekadres (hoofd)locatie
's-Gravenzandseweg 105a
2671 JL Naaldwijk

Tel: 0174-730756
info@koperenkees.nl
http://koperenkees.nl

VOLG ONS OP:

Contact

Tel: 0174-730756

Locatie
's-Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.