PUUR! cultuur

Jaargroep Theater

Voorstellingsgroep Buitengewoon 14-19 jaar

PUUR! theater 14-19 jaar

Bij Theaterschool Koperen Kees leer je alles over theater maken. Doen alsof je iemand anders bent; een oude opa, een rijke zakenman, de bakker op de hoek op misschien wel ...?

Theatergroep Buitengewoon is een theatergroep die regelmatig met eigenzinnige theaterproducties op de planken staat en wekelijks repeteert in het gebouw van Koperen Kees.

Koperen Kees wil door middel van de lessen de deelnemers de mogelijkheid bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, hun horizon te verruimen en samenwerking en integratie bevorderen. Kunst is voor deze groep niet alleen een middel om je te onderscheiden, maar ook een manier om de ander, de ‘gewone’ mens te ontmoeten en te integreren. Persoonlijke ontwikkeling wordt hierdoor versterkt en de sociale cohesie bevorderd. Achterliggende visie is dat kunst en cultuur een meerwaarde geeft aan het bestaan en een verrijking oplevert voor elk individu, niemand uitgezonderd.

In de lessen leer je over toneelspelen, bewegen en teksten, maar je gaat ook een stapje verder. Als je meedoet aan een voorstellingsgroep, speel je ook een voorstelling in een echt theater. 


Deze voorstellingscursus is op donderdag van 19:00-20:30 uur en start op 27 september 2018. Je kunt op elk gewenst moment instromen. 

Locatie: Theaterschool Koperen Kees, 's-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk

Duur
36 lessen van 1,5 uur

Kosten
€290,00

Doelgroep

  • Tieners

Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis: PUUR! is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders.

Dorpskern

  • Naaldwijk

Beschikbaar

Niet meer beschikbaar

Meer informatie en aanmelden
Aanbieder

Theaterschool Koperen Kees

Bezoekadres (hoofd)locatie
's-Gravenzandseweg 105a
2671 JL Naaldwijk

Tel: 0174-730756
info@koperenkees.nl
http://koperenkees.nl

VOLG ONS OP:

Contact

Tel: 0174-730756

Locatie
's-Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.