PUUR! cultuur

Kunstclub Muziek Theater Dans Beeldende kunst

Kunstclub (jong)volwassenen Naaldwijk

Maak kennis met muziek, theater, dans en beeldende kunst op de kunstclub

De Kunstclub: hier kun je alles proberen!

Wil jij dansen, muziek maken, tekenen en schilderen of toneel spelen? Kom dan naar de Kunstclub! Je kunt kiezen voor zes lessen theater, dans, muziek of beeldende kunst. Wil je alles proberen? Dat mag ook!

De PUUR! cultuur Kunstclub voor (jong)volwassenen in Naaldwijk vindt het hele jaar door plaats op maandagen van 19:00 tot 20:30. Je kunt een cursus van zes weken in theater, muziek, dans of beeldende kunst volgen. Natuurlijk ben je ook welkom om aan alle cursussen mee te doen en zo te ontdekken wat je het leukst vindt. De Kunstclub start met een theatercursus. De eerste les is op maandag 10 september, de laatste les op maandag 15 oktober. Deelname aan de cursus kost €40. 

Na de herfstvakantie start de cursus muziek. In januari en februari 2019 kun je een cursus dans volgen, en in maart en april 2019 een cursus beeldende kunst. Doe je aan alle vier de cursussen mee? Dan betaal je €150 voor het hele jaar. Aan het eind van het jaar kun je nog een afsluitende cursus volgen in de discipline die je het leukst vindt. Deelname aan deze cursus kost ook €40.

Duur
Per cursus zes bijeenkomsten van 1,5 uur

Kosten
€40 per cursus

Doelgroep

  • Jongvolwassenen
  • Volwassenen

Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis: PUUR! is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders.

Dorpskern

  • Naaldwijk

Beschikbaar

Niet meer beschikbaar

Meer informatie en aanmelden
Contact

Tel: 0174-237045

Locatie
‘s-Gravenzandseweg 105a
2671 JL Naaldwijk

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.