Workshop

Jongeren Theaterdag

Doe mee aan de Jongeren Theaterdag op zaterdag 27 oktober!

Vorig jaar organiseerden Theaterschool Koperen Kees, Westlands Theater Centrum en Westland Cultuurweb voor het eerst de Jongeren Theaterdag. Het werd een super leerzame en gezellige dag voor jongeren tussen 12 en 26 jaar die we dit jaar gaan herhalen op zaterdag 27 oktober. Wil jij ook de acteur in jezelf ontdekken, doe dan (weer) mee!

Hoe ziet deze dag eruit? Je volgt drie workshops bij professionele docenten die alles weten van tekstbehandeling (Jeroen de Graaf), stemgebruik (Esther van Es) en fysiek acteren (Wilfred van de Peppel). Je krijgt les in basistechnieken en persoonlijke aandacht bij het oefenen van een monoloog (in je eentje) of dialoog (met z’n tweeën) uit een aantal Nederlandstalige songteksten die we gaan behandelen. Overdag volg je de workshops en ’s avonds presenteer je aan elkaar een kort stukje op het toneel uit jouw act. Gewoon onder elkaar in een leuke omgeving, zonder ander publiek. Verder is er veel gezelligheid en leer je elkaar als theaterliefhebber met dezelfde passie beter kennen. Met een lekkere avondmaaltijd erbij.

Welke leeftijd moet je hiervoor hebben: 12 – 26 jaar
Hoe lang duurt het: van 12.30 tot 20.45 uur
Waar moet je zijn: Theaterschool Koperen Kees, ’s-Gravenzandseweg 105a in Naaldwijk (kom liefst op de fiets, een van de workshops vindt namelijk plaats in de ruimte van Westland Cultuurweb een stukje verderop)
Wat kost het: slechts € 7,50 inclusief avondeten, snacks en drinken

Meld je uiterlijk zaterdag 13 oktober aan via jongerentheaterdag@hotmail.com. Wees er snel bij want vol = vol!

Praktische informatie

Theaterschool Koperen Kees
's-Gravenzandseweg 105a
Naaldwijk

Datum:
za 27 okt 2018

Tijd:
12:30 - 20:45 uur

Prijs:
€7,50

Organisatie/organisator:

Meer informatie:

Disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.