Anders

Ruilbeurs in het kader van Westland Ontmoet

De ruilbeurs wordt in nauwe samenwerking met bibliotheek Westland georganiseerd in het kader van 'Westland Ontmoet'. Het ontmoeten staat centraal en Postzegelvereniging Monster is natuurlijk vooral van het ruilen van postzegels, maar ook het ruilen van munten, ansichtkaarten, wijnetiketten, suikerzakjes, logoballpoints, sigarenbandjes, speldjes, telefoonkaarten, oude horloges, is mogelijk. Alle verzamelaars zijn welkom.
Er is een taxateur voor postzegels en munten aanwezig en speciaal voor de jeugd is er een postzegelberg van een miljoen postzegels waaruit zij een zakje postzegels mogen uitzoeken. Alle 450 ontwerpen van de kinderen die dit voorjaar hebben deelgenomen aan de postzegelontwerpwedstrijd hangen vanaf 9 september in de bibliotheek 's-Gravenzande.
Vanaf 9 september is er een met groente/fruit/bloemenpostzegels beplakte slak waarvan in een wedstrijd het aantal postzegels geraden kan worden.
Postzegelvereniging Monster heeft de 27e september ook een promotiekraam met onder andere de nieuwste postzegels in serie Westland Mooiste, de postset Kom in de Kas en de jubileumpostzegel ter gelegenheid van het 65-jarige jubileum van Postzegelvereniging Monster.

Praktische informatie

Bibliotheek 's-Gravenzande
Zandeveltplein 26
2692 AG 's-Gravenzande

Datum:
vr 27 sep 2019

Tijd:
10:00 - 20:30 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Postzegelvereniging Monster

Meer informatie:
https://postzegelverenigingmonster.nl
nkeijzer@kabelfoon.nl

Disciplines

Multidisciplinair

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.