Expositie

Westlandse Kunst en Atelierroute 2019

Westlands Kunstenaarscollectief WIT organiseert voor de zevende keer op zaterdag 18 en zondag 19 mei de Westlandse kunst- en atelierroute in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster.
WIT presenteert ruim 60 beeldend kunstenaars die op 35 locaties of in hun eigen atelier hun kunstwerken laten zien aan belangstellenden. Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is een breed aanbod aan onderwerp en vormgeving. Om een paar variaties te noemen: portretten, fotografie, objecten in 3D, indrukwekkend abstract werk, keramiek en collages. Maar ook: kleuretsen, airbrush, ruimtelijke installaties, modeltekeningen en surrealistisch werk. U zult uw ogen uitkijken.

Op een aantal locaties kunt u genieten van muzikanten en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe ateliers en locaties aan de route toegevoegd. Maar ook zijn er weer de vertrouwde adressen zoals de Korenmolen in ’s-Gravenzande, de Watertoren in Naaldwijk, de ateliers van WIT en het atelier van Catherine Pineau in Monster.

U kunt alvast een voorproefje nemen op onze website www.collectiefwit.nl/kunstenatelierroute.nl
Daar kunt u ook de route downloaden.

De Westlandse kunst- en atelierroute wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Prins Bernhard Cultuurfonds, Loswal de Bonnen en @Westland Cultuurweb.

Praktische informatie

Diverse locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster.

Naaldwijk

Datum:
za 18 mei 2019 t/m zo 19 mei 2019

Tijd:
11:00 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Westlands kunstenaarscollectief WIT

Meer informatie:
http://www.collectiefwit.nl/kunstenatelierroute.nl/

Disciplines

Beeldend
Literatuur & Filosofie
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.