Voorstelling

Asbestvrij! Westlandse oudejaarsshow 2018

De Westlandse Oudejaarsshow is weer terug. Na zes jaar pakken Nico Meijer en Aart van den Berg op 29 december de draad weer op. Nico Meijer zal terugblikken op het Westland van 2018. Het is alweer de vijfde oudejaarsshow.
Conferencier Meijer zal u door het jaar heen leiden. “We vonden het een mooie aanleiding, nu de Leuningjes weer open en asbestvrij is. Mooie gelegenheid ook om elkaar te ontmoeten en om de vernieuwde zaal te zien. Zelfs de naam is nieuw, de Veiling. Het is prachtig geworden.”
Van den Berg schrijft de teksten. “Een nieuwe burgemeester, nieuwe gezichten in het college en de gemeenteraad en genoeg ellende om grappen over te maken. We rekenen erop dat alle hotemetoten weer in de zaal zitten, zoals dat ook eerdere jaren het geval was.“
Nico: “Ze worden genoemd, dus alle reden om aan te schuiven!”
Meijer sloot de vorige oudejaarsshow zingend af. “Of ik weer ga zingen, ik zeg niets, maar ik zou zeker oordopjes meenemen.” De oordopjes kunnen weer uit als de chansons van Maghen Hilgersum klinken. Sebastiaan Philippa zal de show begeleiden op piano.
Reserveer uw kaartjes bij Nico Meijer. Dat kan via e-mail aan nico@fata-monster.nl. Of bel: 06-30125205. Datum: 29 december. Toegang: € 20,- per persoon. Inclusief een kopje koffie of thee bij aanvang.. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang : 20.15 uur. Verwacht einde: 22.30 uur. Locatie: De Veiling (voorheen De Leuningjes).
Voor interviews en nadere info: 06-30125205 (Nico) of 06-20923833 (Aart).

Praktische informatie

De Leuningjes | Nieuwe naam: De Veiling
Julianastraat 49
Poeldijk

Datum:
za 29 dec 2018

Tijd:
20:15 - 22:30 uur

Prijs:
€ 20,-

Organisatie/organisator:
Theater in Feite

Meer informatie:
aart@theaterinfeite.nl

Disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.