Concert

GG & the Cruisers in de KloosterKelder

GG & the Cruisers eindelijk naar Monster. Het laatst dat we de band zagen waren ze tot Delft gekomen. Nu 14 maanden later is het zo ver, de mannen uit Assen geven nu wat meer gas en rollen Delft voorbij om neer te strijken het pittoreske Monster. We gaan genieten in de KloosterKelder van “oldschool” blues in een “newschool” jasje met een verfrissende eigentijdse sound. Maar wel akoestisch met staande bas, gitaar drums en bluesharp. G G (Guitar Guy) kennen we nog wel van het duo Herbie and the Guitar Guy. Dit award winnend duo kon je in 2013 op ons festival zien. Zodoende weet G G wel de weg naar Monster. Maar ook naar Memphis waar, het toenmalige duo, ons land mocht vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge. Met zijn Cruisers en de nodige fans zijn deze muzikanten teruggegaan naar het beloofde bluesland voor een muzikale rondreis. Het zoekraken van een koffer daar gaf de inspiratie een passend blues nummer te schrijven. En als je er toch bent, de song gelijk maar opgenomen in de legendarische Sun studio. Niet een nummer, een heel album is het geworden met natuurlijk de titel ‘Suitcase’ ! Blues aan Zee is gek op zulke verhalen 13 april zullen ze er vast meer van vertellen.

GG & the Cruisers bestaat uit: Henk de Ruiter (zang, gitaar), Erik Niemeijer (harmonica, zang), Hans Niemeijer (contrabas) en Gerrit Bruinink (bluesharp).

Zaterdag 13 april GG & the Cruisers in de KloosterKelder van de Noviteit Kloosterlaan 33 2681 LD Monster De zaal gaat om 21.00 u. open voor publiek. Het cruisen begint om 21.30 u. Toegang slechts € 7,50 geen voorverkoop. Meer over Blues aan Zee op de website www.bluesaanzee.nl

Praktische informatie

De Noviteit KloosterKelder
Kloosterlaan 33
2681 LD Monster

Datum:
za 13 apr 2019 t/m zo 14 apr 2019

Tijd:
21:30 - 00:30 uur

Prijs:
7,50

Organisatie/organisator:
Stichting Blues aan Zee

Meer informatie:
https://www.bluesaanzee.nl/
bluesaanzee@caiway.net

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.