Voorstelling

Romy & Julius

"Een mooie musical met tonen van internetpesten,
scheuten romantiek en een vleugje Shakespeare,
op een bedje van puberteit".

Romy en Julius wonen naast elkaar. Hun ouders zijn goede vrienden van elkaar. Ze maken zich een beetje zorgen over hun puberende kinderen. Je weet als ouder maar nooit met wie ze thuiskomen. Daarom zien ze het liefst dat die twee samen verkering zouden krijgen, dan weten ze in elk geval wat voor vlees ze in de kuip hebben. Er is maar één probleem: Romy en Julius kunnen elkaar niet uitstaan.

Romy is een popluair meisje die haar best doet om goed in de smaak te vallen bij haar vriendinnen. Ze kleedt zich volgens de laatste trends en past zich altijd aan aan de groep. Julius is het liefst op zich zelf. Als hij geen gitaar speelt zit hij het liefst te gamen. Met andere mensen heeft hij liever niet zoveel contact. Ja, online is hij wel actief in een groep van gamers, maar in het echte leven heeft hij het niet zo op andere mensen. Die vindt hij veel te ingewikkeld, omdat ze zich meestal heel anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

Op het verjaardagsfeest van Julius komt het tot een confrontatie tussen de groep vrienden van Romy en de gamers waarmee Julius omgaat. Tot overmaat van ramp besluiten hun ouders dat ze gezamenlijk op vakantie gaan. Met de twee gezinnen samen in één huisje aan het strand. Gezellig!

Een leuke avondvullende familiemusical!

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

Westlandtheater De Naald
Stokdijkkade
2671 GH Naaldwijk

Datum:
vr 6 jul 2018

Tijd:
20:15 - 22:45 uur

Prijs:
€15,00

Organisatie/organisator:
Floracollege Kunst- en Musicalklassen

Meer informatie:
http://www.floramusical.nl

Disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.