Concert

Lenteconcert door Honsels Harmonie en Christelijk Residentie Mannenkoor

Op woensdagavond 18 april geven Honsels Harmonie en het Christelijk Residentie Mannenkoor (CRM) in de Bartholomeuskerk in Poeldijk een gezamenlijk Lenteconcert. Kom en geniet van de prachtige klassieke maar ook zeker moderne melodieën die voorbij komen.

CRM is een eigentijds mannenkoor (van 120 leden) en zingt onder begeleiding van Honsels Harmonie de krachtige muziekstukken: Dank Sei Dir Herr, You Raise Me Up, Priester koor en The Day You Sang This Song. Ook laat CRM zijn eigen bekende stemgeluid horen in werken als Veni Jesu en Deep River. Daarnaast laat Honsels Harmonie haar volle klank horen met lichte muziek van Elisabeth, Abba Medley, Crossroads, El Camino Real en de Festive- en Downey Overtures.

Kortom, tijdens dit Lenteconcert hoort u een breed scala aan muzieksoorten. Het concert begint om 20.00 uur, kerk open 19:00 uur.

De toegang is € 10,-. Deze kaarten kunt u vooraf bij leden van CRM en Honsels Harmonie kopen, de website van CRM en bij diverse verkooppunten. Zie www.honselsharmonie.nl en www.crmmannenkoor.nl voor meer informatie. Aan de deur worden ook nog kaarten verkocht.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

Bartholomeuskerk
Voorstraat 111
2685 EK Poeldijk

Datum:
wo 18 apr 2018

Tijd:
20:00 - 22:00 uur

Organisatie/organisator:
Honsels Harmonie

Meer informatie:
http://www.honselsharmonie.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.