Concert

Concert "Reis om de Wereld"

Ga mee op reis! Muziekvereniging St. Gregorius laat het u horen.

Op zaterdagavond 17 maart nemen de verschillende muziekafdelingen van Muziekvereniging St. Gregorius uit Kwintsheul u mee op reis om de wereld.

U wordt onthaald met de warme Afrikaanse trommelgeluiden van slagwerkgroep "PerQzzy". Eenmaal binnen nemen de beginnende leerlingen uit het startersorkest u verder mee op reis. Ook het combo "Hibidog" zal u tijdens de reis begeleiden. Vervolgens zal het harmonieorkest u meenemen naar onder andere China en langs de Braziliaanse stranden. Het is een afwisselend programma waarbij geen streek wordt overgeslagen.

Vliegtickets met toegang tot het concert zijn voor € 5,- per persoon aan de deur verkrijgbaar. Vooraf aangemelde passagiers betalen € 4,- per persoon. Meldt u zich aan via kaartverkoop@st-gregorius.nl. Uw vliegticket geeft u tevens recht op verschillende wereldhapjes in de pauze en na afloop.

De reis vertrekt bij Basisschool De Andreashof in Kwintsheul. U kunt inchecken vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur gaat de reis van start. Rond 21.15 uur verwachten wij na vele omwegen aan te komen op onze eindbestemming.

Stapt u aan boord van deze muzikale reis?

Praktische informatie

Andreashof
Leeuwerik 11
2295 PE Kwintsheul

Datum:
za 17 mrt 2018

Tijd:
19:00 - 21:15 uur

Prijs:
€5,00

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging St. Gregorius

Meer informatie:
http://www.st-gregorius.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.