Anders

Literair Café 'Mooie Woorden' 10de editie

De tiende editie van Café Mooie Woorden vindt plaats op 12 april 2018 op onze vertrouwde stek bij de 3 Winckels, Dijkweg 3 in Naaldwijk.

Het thema voor deze avond is L E N T E en wij verwelkomen een Haagse delegatie met niemand minder dan Wouter van Heiningen, Debby van den Bergh en Harry Zevenbergen (voormalig stadsdichter van Den Haag). Ook de muzikale omlijsting heeft een Haagse klank; Alexander Franken schrijft Nederlandstalige liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar.

Verder kun je luisteren naar de kakelverse Westlandse Streekdichter Dirk den Hoed, die in het goede gezelschap is van:
• Joop Alleblas
• Frans van der Meer
• Marijke van Geest
• Giel van der Hoeven
• Jaap van Oostrum
• Nico van de Wetering
• Piet Janssen
In de tijd die resteert, is er een open podium waar iedereen aan mee mag doen. Heb je een gedicht, liedje of een stukje proza geschreven en wil je dit laten horen, meld je dan op de avond zelf even aan bij de presentator, Cees Hol.

Wees welkom om te genieten van de voordrachten van al deze schrijvers. De avond wordt onderbroken door twee pauzes, waarin je een drankje kunt drinken en onze boekentafel kunt bekijken. De aanwezige schrijvers en dichters signeren hun werk graag!

De toegang is zoals altijd gratis! Kom vooral niet alleen, maar neem een vriend of vriendin mee en we garanderen dat jullie een geweldige avond hebben vol mooie woorden.In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot de aanschaf van het uitgegeven werk van onze schrijvers bij de boekentafel van The Read Shop Naaldwijk.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door :

De 3 Winckels
The Read Shop Naaldwijk

DE TOEGANG IS GRATIS

ZAAL OPEN: 19.30
AANVANG: 20.00

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

De 3 Winckels
Dijkweg 3
2671 GA Naaldwijk

Datum:
do 12 apr 2018

Tijd:
20:00 - 22:30 uur

Organisatie/organisator:
Schrijvers tussen de kassen

Meer informatie:
http://www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl

Disciplines

Literatuur & Filosofie
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.