Lezing

Lezing Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen

Schrijfster Eveline van de Putte houdt haar 99e lezing over levensverhalen van homoseksuele ouderen aan de hand van haar boek ‘Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen’. Nog teveel homoseksuele – of roze – ouderen durven niet zichzelf te zijn in hun woonomgeving door onbegrip van hun leeftijdgenoten, van medebewoners, van verzorgend personeel, maar zelfs ook van naasten. Mensen die jaren geleden uit de kast zijn gekomen, gaan er weer terug in. Luister naar, leer van en praat mee over roze liefde en seksuele diversiteit.

De avond is behalve serieus ook vol humor door het optreden van Victoria False, die de sterren van de hemel zingt. Victoria begon als Bette Midler, zong Edith Piaf in de parken van Parijs en won 3 keer het Eurosongtravestival.

Waar en wanneer? Donderdag 21 december in Bibliotheek Naaldwijk, St. Martinusstraat 67
Zaal open vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur. Uiterlijk einde 22.00 uur
Voor wie? Voor iedereen die direct of indirect, privé of op de werkvloer met dit thema te maken heeft of meer over dit onderwerp te weten wil komen!
De toegang is gratis, u bent van harte welkom.

De avond wordt georganiseerd door Vitis Welzijn, Pieter van Foreest en Bibliotheek Westland en is financieel mogelijk gemaakt door Gemeente Westland.

Praktische informatie

Bibliotheek Naaldwijk
Sint Martinusstraat 67
2671GK Naaldwijk

Datum:
do 21 dec 2017

Tijd:
20:00 - 22:00 uur

Organisatie/organisator:
Stichting Bibliotheek Westland

Meer informatie:
https://www.bibliotheekwestland.nl

Disciplines

Dans
Literatuur & Filosofie
Multidisciplinair
Muziek
Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.