Concert

Nieuwjaarsconcert Wateringen

Voor het eerst sinds lange tijd zal Muziekvereniging de Phoenix samen met u het jaar op muzikale wijze openen. 20 Januari geeft het Harmonieorkest van de Wateringse muziekvereniging een nieuwjaarsconcert waarbij het aan bijzondere muziek niet zal ontbreken.

Verschillende werken zullen aan u voorbij trekken deze avond waaronder de Kaiser-Walzer van Johann Strauss jr. De Kaiser-Walzer werden in 1888 gecomponeerd door Johann Strauss jr. en opgedragen aan de Oostenrijkse keizer Franz-Josef.
Velen beschouwen deze wals als de beste compositie van Strauss jr. Deze compositie van walsen opent niet luidruchtig met pauken en trompetten, maar eerder ingetogen en melancholisch, geheel in overeenstemming met de persoonlijkheid van de stille en waardige vorst Franz-Josef.
Maar natuurlijk zou de Phoenix de Phoenix niet zijn als we niet ook wat andere verrassende muziekstukken voor u hebben deze avond.

Laat u samen de andere aanwezige verrassen en kom luisteren op zaterdagavond 20 januari in de Hervormde kerk, Plein 9, Wateringen.

Toegang is €5,-
Contant betalen aan de deur is gewenst.

Praktische informatie

Hervormde kerk Wateringen
Plein 9, Wateringen
2291 CA Wateringen

Datum:
za 20 jan 2018

Tijd:
20:00 - 21:15 uur

Prijs:
€5,00

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging De Phoenix

Meer informatie:
http://www.phoenixwateringen.nl
bestuur@phoenixwateringen.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.