Kunstkundig

Icc'ers : Icc-onderzoekslab receptieve kunst (-beoefening)

Haal meer uit receptieve kunstbeoefening (bezoeken van een voorstelling, tentoonstelling, bekijken of beluisteren van bestaande kunst)

Tijdens drie bijeenkomsten leer je hoe je zelf en met jouw leerlingen bewuster en gerichter kan kijken naar kunst. We besteden aandacht hoe je een bezoek aan een museum of voorstelling voorbereid in de klas en hoe je de ervaring achteraf verwerkt. Daarnaast leer je te reflecteren op hetgeen je ziet en hoe je hierover in gesprek gaat. Dit doen we door gebruik van verschillende werkvormen en disciplines. Tijdens dit onderzoekslab bezoeken we samen een museum, bekijken we een voorstelling, werken we met receptieve prikkels voor in de klas en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van lesmateriaal.

Het onderzoekslab vindt plaats op woensdag 14 oktober, 28 oktober en 11 november 2020 van 14:00 tot 17:00. Het onderzoekslab heeft een totale studielast van 12 uur (9 uur bijeenkomsten en 3 uur thuisstudie). Deelname aan het onderzoekslab kost €75 per deelnemer.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 bijeenkomsten van 3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€75

Meld je hier aan voor Kunstkundig 2020-2021
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.