Ondersteuning en training

Westland Cultuurweb ondersteunt de scholen die hun cultuureducatie willen borgen. Deze ondersteuning is beschikbaar voor scholen die Kunstkracht 10 inzetten, maar ook voor scholen die op een andere, duurzame wijze met cultuureducatie bezig zijn. De begeleidingsvormen zijn altijd op maat. Deze pagina geeft een indruk van de mogelijkheden, maar indien er andere wensen zijn is dit altijd bespreekbaar. Voorwaarde is wel dat de ondersteuning voor het verduurzamen en verankeren van de cultuureducatie is. Dat betekent dat de begeleiding niet ingezet kan worden om een uitvoerende docent de school in te halen. 

De jaarplanning voor activiteiten in 2017-2018 vind je hier..
De jaarplanning voor activiteiten in 2018-2019 vind je hier.

Hieronder vind je de brochure met al het aanbod in ondersteuning en deskundigheidsbevordering voor komend schooljaar. Kijk ook eens op de pagina Cultuurweb aanbod voor meer informatie over wat we voor jullie kunnen doen.


Naast het eigen aanbod van Cultuurweb kun je natuurlijk ook bij andere instellingen nascholing volgen. In dit document hebben we alle mogelijkheden voor post-hbo opleidingen in cultuureducatie voor 2018-2019 onder elkaar gezet