Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Nieuwsbrief Westland Cultuurweb met o.a. opening Kunstgarage en expositie Zuidkoop

 
Opening Kunstgarage

Het is bijna zover! Op zaterdag 29 augustus a.s. opent de Kunstgarage op Zuideinde 4-12 in Naaldwijk haar deuren. De Kunstgarage is de gehele dag geopend zodat iedereen de geweldige nieuwe ruimtes van Kunstenaarscollectief Wit, Creatief Centrum ’t Atelier, Kunsthuis18 en Westland Cultuurweb kan bezichtigen. U bent van harte welkom!

Lees hier meer.

Unieke expositie Zuidkoop

Olifanten, leeuwen, neushoorns en giraffen… allemaal veroveren ze de showroom van Zuidkoop Natural Projects in De Lier tijdens de unieke expositie met Ocean Sole beelden. Deze kleurrijke kunstwerken komen rechtstreeks uit Kenia en worden gemaakt van plastic afval dat aanspoelt op de stranden van Kenia. De beelden worden gepresenteerd in een spraakmakende omgeving tussen de groene en florale kunst van Zuidkoop. De expositie is nog te bezoeken tot en met vrijdag 30 oktober aan de Zijtwende 52 in De Lier, van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Lees hier meer

Beursvloer Westland

Beursvloer Westland is een netwerkevenement waar Westlandse bedrijven en organisaties elkaar vinden en matches maken. Dit jaar vindt de Beursvloer plaats op 29 oktober bij Rabobank te De Lier. In een tijdsbestek van 5 kwartier vinden er gesprekken plaats en bekijken beide partijen wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Er vindt ruilhandel plaats van menskracht, advies en expertise, materialen en communicatiekennis. Wellicht interessant voor uw bedrijf of organisatie! Meer informatie vindt u op www.beursvloerwestland.nl. Inschrijven is tevens mogelijk via de website.

* Foto Anita Lankhuijzen


 

Definitief programma Podium Westland

Het programma van Podium Westland op zaterdag 5 september is rond! Bekijk deze hier en verheug je alvast op wat komen gaat. Zaterdag 5 september barst het centrum van Naaldwijk van talloze optredens, workshops en activiteiten voor jong en oud tijdens het Westlandse cultuurevenement Podium Westland. De organisatie is dit jaar in handen van Westland Cultuurweb. Naast tal van optredens worden er ook uiteenlopende workshops georganiseerd, waarmee er meer aandacht is voor educatie. Zo is het Educatieplein, die het Doe-Het-Zelfie-Plein wordt genoemd, nieuw dit jaar. Kom een kijkje nemen en doe mee!

Lees hier meer.

Wateringse Cultuurparade

Op zondag 6 september presenteert de Culturele Raad Wateringen zich op de Cultuurparade. In het Hofpark en de Hofboerderij komen de vier werkgroepen van de Culturele Raad met een aantrekkelijk programma. De werkgroep Vrije Visie biedt een lezing van Piet van der Valk over de historie van de Hofboerderij. Maar ook een meditatie staat op het programma en voor kinderen is er een mooi verhaal met een workshop. Het Filmhuis is er trots op vier korte films te kunnen presenteren uit het project All The Invisible Children. En een muzikale bijdrage wordt geleverd met optredens van fluitleerlingen, het gitaarduo Max en Annie, een piano-optreden en er is een djembéprogramma speciaal voor kinderen.

Lees hier meer

Westlands Korenfestival

Het Westlands Korenfestival is in aantocht! Zaterdag 19 september geven 16 koren verspreid door het centrum van Naaldwijk driemaal een optreden. De kick-off is om 13.00 uur op het Wilhelminaplein, waar ook de grande finale zal plaatsvinden rond de klok van 17.00 uur. Dit jaarlijks evenement wordt voor de 7e keer gehouden en wordt georganiseerd door de Stichting Westland Korenfestival. Het festival is voor jonge en oudere muziekliefhebbers, heeft een hoog meezinggehalte en een dosis amusement. Toegang is gratis.

Lees hier meer.

 
Rondleiding in Westlands Museum
Westlands Museum
vr 28 aug 2015 14:00-15:15
Honselersdijk Rondleiding
Percussie concert Podium Westland
West Percussion
za 5 sep 2015 13:30-15:45
Naaldwijk Concert
Imkers en demonstraties jam maken
Westlands Museum
zo 6 sep 2015 13:00-17:00
Honselersdijk Anders
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact