Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Westland Cultuurweb wenst je een mooie zomer!

 
Zomerconcert Fusica

Vrijdag 10 juli geeft Muziekvereniging Fusica in samenwerking met de horeca een zomerconcert op het Wilhelminaplein. Veel zomerse klanken en dans komen voorbij en zijn te zien en te beluisteren onder het genot van een versnapering. Het concert staat onder leiding van onze dirigent Arne Visser. Aanvang 19.30 uur.

Lees hier meer

Opening Kunstgarage

Wij zijn trots! Op 29 augustus 2015 opent de Kunstgarage op Zuideinde 4-12 Naaldwijk haar deuren. De Kunstgarage is de gehele dag geopend zodat iedereen de geweldige nieuwe ruimtes van Kunstenaarscollectief Wit, Creatief Centrum ’t Atelier, Kunsthuis18 en Westland Cultuurweb kan bezichtigen.

Klik hier voor het mooie programma dat wij die dag organiseren. Wij heten u van harte welkom!

Concept programma Podium Westland online!

We hebben ons enthousiasme afgelopen weken niet onder stoelen of banken geschoven. En dat enthousiasme gaat nog wel even door! Zaterdag 5 september barst het centrum van Naaldwijk van talloze optredens, workshops en activiteiten tijdens het Westlandse cultuurevenement Podium Westland, waarvan de organisatie dit jaar in handen is van Westland Cultuurweb. Dit jaar is er veel aandacht voor educatie met diverse workshops voor jong en oud. Zo is het Educatieplein (ook wel Doe-Het-Zelfie-Plein) nieuw! Benieuwd naar het volledige programma? Een eerste versie staat sinds deze week online op onze website. Let op: deze versie is nog onder voorbehoud, naar verwachting wordt er nog e.a. verschoven en gewijzigd!

Klik hier om het programma te bekijken en kies alvast wat je zeker niet wilt missen! Voor nieuws omtrent Podium Westland houdt Podium Westland in de gaten via Twitter en Facebook.

Kunstenaars gezocht

Naast muziek, zang, dans, workshops, literatuur en nog veel meer, wordt er op 5 september tijdens Podium Westland ook een kunstenaarsmarkt georganiseerd in de sfeervolle tuin van de Oude Kerk. Een plek waar kunstenaars hun werk kunnen tonen en maken en waar publiek kennis kan maken. Ben jij kunstenaar en enthousiast om op de kunstenaarsmarkt te staan? Voor meer informatie mail je naar jvanholsteijn@westlandcultuurweb.nl. Vol = vol!

Kunst en School Conferentie

Op woensdag 7 oktober 2015 organiseert Westland Cultuurweb de Kunst & School Conferentie voor basisscholen en culturele organisaties in Westland met workshops, presentaties, een lezing en ontmoeting! Locatie: De Kiem 's –Gravenzande. Aanmelden kan uiterlijk tot 23 september 2015 via info@westlandcultuurweb.nl met vermelding van uw naam, functie en organisatie/bedrijf. Deelname is kosteloos.

Lees hier meer en bekijk de uitnodiging.

Zomersluiting Cultuurweb

Het bestuur en team van Westland Cultuurweb wensen je een fijne zomer toe! Ook wij sluiten onze deuren voor een vakantie, zodat we na de zomer vol nieuwe energie weer aan de slag kunnen gaan. Het kantoor van Cultuurweb is gesloten van maandag 13 juli t/m zondag 9 augustus. Voor zeer dringen zaken mail je naar info@westlandcultuurweb.nl.

 
Zomerconcert
PR functionaris (Chr.harmonievereniging Excelsior De Lier)
za 11 jul 2015 00:00-00:00
De Lier Concert
olifantenworkshop
Hobby atelier Bizzie
za 18 jul 2015 09:30-17:00
De Lier Workshop
Orgelconcert Vincent de Vries
Orgelcomité Hervormde Kerk Wateringen
za 15 aug 2015 19:30-21:00
Wateringen Concert
Boys named Sue in de Spiegeltent en meer
Blues aan Zee (Stichting Blues aan Zee)
do 20 aug 2015 00:00-00:00
Naaldwijk Concert
Westland Korenfestival
Judith Koppert (Koppert)
za 19 sep 2015 13:00-18:00
Naaldwijk Festival
Open Monumentendag, thema Iconen en Symbolen
Stichting Monumentaal Westland
za 10 sep 2016 10:00-16:00
Naaldwijk Festival
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact