Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Nieuwsbrief Westland Cultuurweb juni 2015

 
Jubileum Westlandse Harmini

De Westlandse Harmini bestaat vijf jaar! Ter ere hiervan wordt er op zaterdag 27 juni een jubileumconcert georganiseerd samen met het Westlands Mannenkoor. Van alle muzikanten die een keer in Harmini of Harmaxi hebben gespeeld, is een groot orkest geformeerd. De avond zal verloopt naar het succesvolle idee van “Night of the Proms”; een groots concert waarbij klassieke muziek en popmuziek elkaar ontmoeten. Het orkest zal het Westlands Mannenkoor begeleiden, maar zal ook zelf prachtige stukken ten gehore brengen. Daarnaast speelt het orkest deze avond ook met een combo van professionele muzikanten.

Lees hier meer

Kunstenaars gezocht

Naast muziek, zang, dans, workshops, literatuur en nog veel meer, wordt er op 5 september tijdens Podium Westland ook een kunstenaarsmarkt georganiseerd in de sfeervolle tuin van de Oude Kerk. Een plek waar kunstenaars hun werk kunnen tonen en maken en waar publiek kennis kan maken. Ben jij kunstenaar en enthousiast om op de kunstenaarsmarkt te staan? Voor meer informatie mail je naar jvanholsteijn@westlandcultuurweb.nl. Vol = vol!

Ook leuk om te melden: de eerste versie van het timetable van Podium Westland is rond! Halverwege juli volgt een eerste digitale versie van het schema, die te vinden zal zijn op de website van cultuurweb.

Lees hier meer over Podium Westland

Eindpresentatie Muziekmeesters Westland

Zaterdag 4 juli is het zover: de allereerste eindpresentatie van Muziekmeesters Westland zal dan plaatsvinden in MFC Maesemunde. De leerlingen van Muziekmeesters Westland brengen dan ten gehore wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Dat mag je niet missen!

Lees hier meer

Musicalklas Floracollege in De Naald

'Zomernacht' is de nieuwste musical van de musicalklas van het Lentiz Floracollege. Een voorstelling vol spannende en hilarische avonturen van een groep tieners op kamp. Totaal brengen zij zes voorstellingen op 1, 2 en 3 juli in de Grote zaal van De Naald. Ieder jaar leveren zij weer een prachtige voorstelling af, die door de leerlingen van begin tot eind helemaal zelf is gemaakt.

Lees hier meer.

Spotlight juni

De laatste Spotlight vóór de zomervakantie is er. Met een leuke terugblik op het 1e Literaire Café 'Mooie Woorden' en Theaterfestival Onder De Hoge Bomen. En een kijkje bij de repetities van het jubileumconcert van de Westlandse Harmini!

Bekijk de uitzending hier

 
Orgelconcert Jan van Westenbrugge
Orgelcomité Hervormde Kerk Wateringen
za 27 jun 2015 19:30-21:00
Wateringen Concert
DijkRock Festival Maasdijk 2015
De Muziekzolder
za 4 jul 2015 14:00-23:00
Maasdijk Festival
The Hellhounds in Moments Beach
Blues aan Zee (Stichting Blues aan Zee)
za 18 jul 2015 00:00-00:00
Ter Heijde Concert
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact