Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Nieuwsbrief Cultuurweb mei 2015

 
Dans3Daagse Dance Innovation en Dansbende

Dansbende en Dance Innovation organiseren jaarlijks de Dans3Daagse in de 1e week van de zomervakantie. Deze Dans3Daagse is speciaal voor jongens en meiden die gek zijn van dansen, in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. De kinderen volgen verschillende dansworkshops van professionele docenten. O.a. Streetdance, Hip Hop, Breakdance, Modern en nog veel meer komen aan bod. Tijdens deze workshops wordt er gewerkt aan een echte voorstelling! Deze wordt op de laatste dag aan vrienden en familie getoond.

Lees hier meer

Ruimte gezocht Vinnies Gittar School

Vinnies Gittar School is op zoek naar een nieuwe locatie. Heeft u ideeën? De voorkeur gaat uit naar een lokatie in Naaldwijk of centraal in het Westland. Er wordt op maandag en dinsdag lesgegeven, waarbij het fijn is als de spullen kunnen blijven staan.
Heeft u tips? Laat het weten via katevanelswijk@westlandcultuurweb.nl of direct via de gitaarschool: info@vinniesgittarschool.nl

Show Popkoor Timeless

Een spetterende muzikale show met de sfeer van een gala avond in een TV-studio: Timeless On Air. De nieuwe show van popkoor Timeless, op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei in de Leuningjes in Poeldijk. De voorstelling speelt zich af in een heuse “televisiestudio”. Als gast word je als een ster onthaald bij dé uitzonderlijke galapremière. Vanaf de aankomst in de studio tot en met het vertrek word je meegenomen in de live uitzending van de uitreiking van de ‘Muziek Awards’. Een muzikale en swingende avond.

Lees hier meer

Meld je aan op cursuspagina!

Op onze website www.westlandcultuurweb.nl kunt u zich niet alleen aanmelden als culturele organisatie en uw evenementen toevoegen aan de agenda. Indien u ook cursussen verzorgt in de vrije tijd kunt u dit tevens zichtbaar maken! Na de zomer start Westland Cultuurweb met een mediacampagne waarbij Westlanders geattendeerd worden op het aanbod van cursussen en workshops in de vrije tijd. Zorgt u dus dat u zichtbaar bent op onze website, zodat ook u profiteert van deze campagne en het bereik!

Lees hier meer

Huiskamerfestival Ter Heijde aan Zee

‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ op zaterdagavond 30 mei. Deelnemers wandelen onder het licht van de maan naar huiskamers van gastvrije bewoners in de Ter Heijde aan zee om de voorstellingen te bewonderen. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. Alle mensen uit de wijk, maar ook buiten de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! Met optredens van o.a. Zij & Ik, Dwaalkat en Sax-O-4. De organisatie is in handen van de Culturele Raad Monster en wordt mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.
 

Jubileum show 95 jaar DOS Monster

DOS Monster viert dit jaar hun 95 jarige bestaan met verschillende activiteiten. Op 23 mei a.s. brengen zij in WestlandTheater de Naald hun Jubileumshow! Tijdens twee shows presenteren alle DOS groepen van Gym, Turnen, Dans en Acro zich aan een groot publiek. Show 1 is zaterdagmiddag om 14.00 uur, show 2 ’s avonds om 19.30 uur.

 
Film Ventoux in De Naald
WestlandTheater De Naald
di 19 mei 2015 20:15-23:00
Naaldwijk Film
Peter van Elswijk - Het Nooit Vergeten Meisje
WestlandTheater De Naald
do 28 mei 2015 20:15-23:00
Naaldwijk Voorstelling
Concert rootsband ROOTBAG
De Muziekzolder
do 4 jun 2015 20:00-00:00
Maasdijk Concert
Orgeldag voor amateurs
Orgelcomité Hervormde Kerk Wateringen
za 13 jun 2015 10:00-17:00
Wateringen Anders
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact