Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Nieuwsbrief Westland Cultuurweb met o.a. voorrondes Popprijs en 70 jaar bevrijding

 
Slagwerkconcert ‘Tussen Kwintsheul en Wateringen II’

Zondag 12 oktober ‘De Slag tussen Kwintsheul en Wateringen II'. Een slagwerkconcert met medewerking van PerQzzy o.l.v. Anneloes Meier, Phoenix Percussie, Jeugdslagwerkgroep Phoenix o.l.v. Michel Ponsioen. Het concert begint om 15.00 uur in het sportcomplex van KMD in Wateringen.

Lees hier meer.

Culturele activiteiten 70 jaar bevrijding

Op 5 mei 2015 wordt 70 jaar bevrijding gevierd. Sommige verenigingen, organisaties en comités zien deze Nationale Feestdag als aanleiding om festiviteiten, herdenkingsbijeenkomsten, optredens of andere activiteiten te organiseren. Westland Cultuurweb kan een rol spelen bij het coördineren, afstemmen en/of verbinden van culturele initiatieven die in de diverse kernen in ontwikkeling zijn. Bijvoorbeeld om te stimuleren dat de activiteiten op verschillende tijdstippen plaatsvinden waardoor het publieksbereik wordt vergroot. Ook kan Westland Cultuurweb een rol spelen in de publiciteit en marketing rondom de activiteiten. Zijn er binnen uw organisatie concrete plannen voor het vieren van 70 bevrijding? Meld het ons vóór 1 november via info@westlandcultuurweb.nl.

Lees hier meer.

Spotlight september!

Afgelopen week zond WOS de nieuwe aflevering van Spotlight van deze maand uit. In deze uitzending een voorproefje op wat komen gaat tijdens het WFM festival dat op zaterdag 11 oktober wordt gehouden in de Leuningjes Poeldijk. Een kijkje bij de repetities van één van de deelnemers: Westlandse Harmonie. Tevens werd er teruggeblikt op de open dag van Creatief centrum ’t Atelier in Naaldwijk en een sfeerverslag van Open Monumentendag in Westland. Deze aflevering gemist? Klik hier om de uitzending te bekijken.

Lees hier meer.

Binnenkort op de website: nieuwe cursusagenda

Westland Cultuurweb werkt aan een nieuwe manier om op de website www.westlandcultuurweb.nl culturele organisaties de mogelijkheid te bieden om de start van nieuwe cursussen zichtbaar te maken. Hiervoor komt er in de nabije toekomst een speciale cursusagenda, naast de bestaande 'uit' agenda. Tot die tijd plaatsen we het cursusaanbod in de uit-agenda, omdat hier veel behoefte aan is. Dit betreft echter cultuurgerelateerde cursussen in de disciplines die u terugvindt op de website.

Wanneer de cursusagenda online is kunt u via uw persoonlijke account op de website uw cursussen aanmelden en zichtbaar maken. De uit agenda is bedoeld voor eenmalige cultuurgerelateerde evenementen die door bezoekers kunnen worden bezocht. Uw cursus in de toekomstige cursusagenda is tot een week na de start van de cursus zichtbaar.

Lees hier meer.

Voorrondes Popprijs Westland

Zaterdag 4 oktober vindt de eerste voorronde van Popprijs Westland 2014 plaats in WPC Nederland 3 in Wateringen. Vanaf 21.00 uur staan de bands The Spree, Hot Funk Sundea & Harvest Road te knallen op het podium! Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober volgende de andere voorrondes met de bands Axenzion, Fon14, Betrayd By Rage, Main Act, Spinning Circles - 12:04 - Airstrike & Phoenix Lights. Op zaterdag 15 november weten we wie de Popprijs Westland 2014 in de wacht gaat slepen. Alle bands succes gewenst en zowel bezoekers, organisatie en deelnemers vooral: veel plezier!

Lees hier meer.

Beeldend kunstenaar gezocht voor WestlandStek!

De WestlandStek is een gemeentelijke waardering die, op voordracht, wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende 12,5 jaar verdienstelijk hebben gemaakt in het vrijwilligerswerk. De huidige WestlandStek is een reversspeldje met hierop een afbeelding van het zogenaamde mannetje met stekje. Dit is hetzelfde figuurtje als in het logo van de gemeente Westland. De gemeente Westland wil aan de WestlandStek een nieuwe vorm geven, namelijk die van een beeldje. Bij voorkeur ontworpen door een beeldend kunstenaar uit Westland. Bent u geïnteresseerd in deze mogelijke opdracht? Lees hier meer over de oproep en hoe u kunt inzenden.

Lees hier meer.

 
Een muzikale dierendag
Honsels Harmonie
za 4 okt 2014 00:00-00:00
Honselersdijk Concert
Druiven eten in het museum
Westlands Museum
zo 5 okt 2014 13:30-17:00
Honselersdijk Anders
Sale in schilderijendepot
Vellekoop & Vellekoop Kunsthandel
za 4 okt 2014 10:00 t/m zo 5 okt 2014 17:00
De Lier Anders
TOP film Jimmy's Hall
WestlandTheater De Naald
di 7 okt 2014 14:00-00:00
Naaldwijk Film
WFM Festival
za 11 okt 2014 11:00-23:00
Poeldijk Festival
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact