Nieuwsbrief

Bezoek de website

 
 

Nieuwsbrief Westland Cultuurweb: WFM festival, Dierendagconcert en Tonen2000

 
Tonen2000

Op 26, 27 en 28 september vindt Tonen2000 plaats, het tweejaarlijkse internationale evenement voor kamerkoren. Een wedstrijd waar klassieke koren gejureerd worden door een groep van internationaal gerenommeerde dirigenten. Elk koor treedt op de zaterdag minimaal twee keer op voor twee verschillende jury’s bestaande uit elk drie leden. Vrijdag 26 september is om 20.00 uur het openingsconcert van Tonen2000 in de AdrianusKerk in Naaldwijk. De deelnemende koren, afkomstig uit Nederland, België, Polen, Hongarije, Estland, Letland, Oekraïne, Ierland, Kenya, Nepal en wellicht nog uit Indonesië en Venezuela, trekken door de Tuinen en straten van Naaldwijk, begeleid door muziekkorps(en).

Lees hier meer

Dierendagconcert

Kinderkoor EigenWijs en het Jeugdorkest van de Honsels Harmonie zorgen dit jaar voor een muzikale dierendag op 4 oktober! Tijdens het Dierendagconcert komt er muziek langs van de Lion King, Shrek, Kinderen Voor Kinderen, Jurassic Park en Annie MG Schmidt. Ook is er een stukje te horen uit de musical Matilda, die kinderkoor EigenWijs afgelopen juli met veel succes speelde voor een uitverkochte Grote Zaal in De Naald. Het concert is gratis toegankelijk in de Voorhof aan de Dijkstraat in Honselersdijk.

Lees hier meer

WFM Festival 2014

Zaterdag 11 oktober vindt het WFM festival plaats in de Leuningjes Poeldijk. Er zijn deelnemers in de basisklasse, middenklasse en topklasse. O.a. St. Gregorius, Westlands Saxofoonorkest, Westlandse Harmonie, Fusica, Pius X en Honsels Harmonie hebben hun deelname bevestigd. Om 11.30 uur start de basisklasse en om 21.45 uur speelt de laatste uit vereniging de topklasse. Kom meegenieten!

Lees hier meer

Woensdag 8 oktober: Kunst & School Conferentie

Westland Cultuurweb organiseert op woensdag 8 oktober a.s. de eerste Kunst & School Conferentie in themapark De Westlandse Druif. De conferentie is toegankelijk voor het gehele Westlandse basisonderwijs en alle Westlandse culturele organisaties en kunstenaars. In deze conferentie staan de nieuw ontwikkelde lessen cultuureducatie centraal en de mogelijkheden om als aanbieder van cultuureducatie hierop aan te sluiten. Kunst en cultuur bij de leerling in de klas brengen: dat is waar het allemaal om draait. Aanmelden kan nog tot 24 september via info@westlandcultuurweb.nl. Het volledige programma is te vinden op www.westlandcultuurweb.nl.

Lees hier meer

Podium Westland zoekt muzikale acts

Het Westlandse culturele evenement Podium Westland is voor de aankomende editie (zaterdag 20 december 2014) op zoek naar muzikale optredens. Het evenement, normaal gesproken te bezoeken in de zomer, wordt dit jaar eenmalig in winterse sferen gebracht. O.a. bibliotheek Westland, WestlandTheater De Naald, PAX en de Oude Kerk op het Wilhelminaplein bieden een gevarieerd programma aan, met dans, toneel, kinderactiviteiten en muziek.

Voor de invulling van het programma is Podium Westland op zoek naar orkesten / ensembles / combo’s die deze dag willen optreden in de Oude Kerk, buiten en / of in het winkelcentrum De Tuinen Interesse om mee te doen? Geef u dan z.s.m. op. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij onderstaand e-mailadres.
E: info@ceescoachingconsultancy.nl
 

 
"Trouble no more" bij Blues aan Zee
Blues aan Zee (Stichting Blues aan Zee)
za 11 okt 2014 21:00 t/m zo 12 okt 2014 00:30
Monster Concert
Wat nog meer...
Aanbod cultuureducatie
Lessen / workshops
Cultuuragenda
Culturele organisaties
Over Cultuurweb
Contact