Jeroen Kunstman verlaat Cultuurweb

Gepubliceerd op woensdag 13 oktober 2021

Westland Cultuurweb gaat op zoek naar een nieuwe directeur! Directeur-bestuurder Jeroen Kunstman heeft besloten onze organisatie begin 2022 te verlaten. Kunstman was vanaf de oprichting in 2013 directeur en is dus meer dan acht jaar voor Cultuurweb werkzaam geweest.

Het besluit van Jeroen Kunstman is strikt persoonlijk: “Na acht jaar werkzaam geweest te zijn in het Westlandse culturele veld vind ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben me op dit moment op mijn toekomst aan het oriënteren en aan het kijken welke weg de komende jaren voor mij inspirerend, spannend en passend is. Ik ga zien wat er op mijn pad komt. Vol overtuiging, maar ook met pijn in het hart, want natuurlijk zal ik al die bevlogen Westlanders ontzettend gaan missen.”

Steffie Michels wil namens de Raad van Toezicht van Cultuurweb Jeroen Kunstman van harte bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid: “Onder zijn leiding is een organisatie opgebouwd met een gemotiveerd team. Een organisatie die inhoudelijk en bedrijfsmatig stevig staat en op de toekomst is voorbereid”. De procedure voor een nieuwe directeur-bestuurder begint binnenkort, houd onze website en social media in de gaten. Kunstman zal uiterlijk 1 april vertrekken.